Stilul lui Paul Bălăneanu, la Pullman World Trade Center

Înconjurat de vedete, înveșmântat inspirat de către designerul Christina Andrei și având un aer ușor maiestuos, a la Gérard Depardieu tânăr, așa și-a lansat Paul Bălăneanu joi seara, noul salon Paul Studio Express, din incinta Pulmann World Trade Center.
Diana Bișinicu și Paul BălăneanuRecunoscut și îndrăgit atât de vedete cât și de oamenii din massmedia, Paul  Bălăneanu este deja un brand în lumea hair-stylingului, fiind apreciat pentru  felul în care asociază culoarea și tăietura, pentru a pune în valoare trăsăturile fizionomice și personalitatea fiecărui client.

Sub luminile camerelor de filmat prezente la eveniment, Paul a trecut la acțiune, demonstrându-și talentul pentru care este atât de apreciat, în timp ce în proximitatea salonului, pe culoarele hotelului Pullman, răsunau acorduri de saxofon live, conversații vesele, întreținute de stropi de vin rosé și de prezența vedetelor fidele.

S-au bucurat împreună de acest nou succes Lora, Simona Pătruleasa, DJ Wanda (care a venit insoțită de sosia lui Amy Winehouse), Roxana Nemeș, Diana Bișinicu, Laurette, Elena Merișoreanu, Eugenia Șerban, Crina Matei, Gipsy Casual, Florentina Opriș, Raluca Andrei, Silvana Râciu.

Paul Bălăneanu

Leave a Reply