Revelion Black & White la Premier Palace Spa

Revelionul este, în opinia mea, acea destinație în care ne depozităm toate speranțele, în cursul anului. Fiecare petrecere la care nu am reușit să ajungem, fiecare aniversare uitată, sau nereușită considerăm că poate fi cumva recompensată prin petrecerea din noaptea Noului An. Tocmai de aceea ne dorim să fie cât mai complexă, completă și în final, memorabilă.

Premier Palace Spa Hotel  a prezentat deja oferta pentru Revelion, care include un meniu de lux, open bar, programe susținute de artiști importanți, în două variante:  classic meniu la Events Hall Premier (95 €)  și VIP meniu la Restaurant Premier (145€)

Artificii“Ne dorim ca noaptea de Revelion să fie una magică, așa că am pregătit meniuri speciale, focuri de artificii, show flair și alte momente menite să transforme Revelionul într-o petrecere de neuitat. Printre artiștii invitați ne bucurăm de prezența Monicăi Anghel, Popa’s Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu și trupa Zero. Pentru rezervările până la 1 noiembrie 2016, beneficiați de un discount de 10% din prețul pachetelor de Revelion plus 1 voucher valabil până la sfârșitul lunii ianuarie cu intrare gratuită la piscină și hidropiscină și 25% reducere la Thermarium și procedurile Spa” susțin reprezentanții Premier Palace Spa Hotel. În plus, cei care își doresc un sejur de Revelion au posibilitatea de a obține la prețuri speciale pachete cu masa festivă de Revelion, cazare, mic dejun și acces la cel mai exclusivist SPA din Capitală.

Revelion

 

 

Leave a Reply