Frumusețea și prospețimea pleoapelor, redobândite prin blefaroplastie cu laser

Printre soluțiile non-chirurgicale la inerentele probleme ale îmbătrânirii pielii, există una cu efect imediat și de lungă durată – blefaroplastia cu laser. Despre acest tratament,  care redă tenului elasticitatea pierdută, explică medicul specialist în dermatologie și estetică, dr. Daniela Cățănaș.

Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde elasticitatea și forța musculară. Procesele au loc și la nivelul pleoapelor, favorizând reliefarea țesuturilor adipoase atât la nivelul pleoapei superioare cât și inferioare, ceea ce duce la îmbătrânirea pielii.
„Blefaroplastia realizată prin laser, fără chirurgie, este ultimul tratament cu efect imediat și de lungă durată în tratarea pleoapelor superioare și inferioare. În clinică, această intervenție se realizează cu ajutorul laserului, ce permite efectuarea operației în cele mai bune condiții și cu rezultate estetice excelente. Efectul intervenției este imediat și de lungă durată”, a explicat dr. Cățănaș.

Blefaroplastia poate fi completată și  prin alte tratamente, recomandate nevoilor specifice ale tenului pentru fiecare pacient. „Consider că scopul tratamentelor dermatoestetice este acela de a face pacienții să arate bine, relaxați și proaspeți, dar fără a avea un efect vizibil al aplicării unor astfel de tratamente”, a adăugat medicul specialist cu o experiență de peste 8 ani în domeniul dermatologiei estetice.

Cabinetul dr. Daniela Cățănaș se află în București, str Puțul lui Zamfir, nr 37, sector 1. 
 

Leave a Reply