Luxury Academy a realizat prima consultanță de imagine la evenimentul de lansare

Vineri, 10 Februarie 2017, în prezența a numeroși jurnaliști, bloggeri și parteneri, Luxury Academy, un proiect esențial al zonei de beauty și fashion, s-a lansat oficial pe piața din România.  Evenimentul exclusivist a avut loc la Elite Art Gallery, din Piața Națiunilor Unite.

În cadrul evenimentului, trainerii Luxury Academy, pentru prima oară în România, au facut o demonstrație de Total Look, Hairstyle, Consultanță de Imagine și au explicat cât sunt de importante primele secunde, în definirea imaginii unei persoane.

.
Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant în Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo și Fondator Luxury Academy declară: “Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România, și este o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în Fashion System, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanță în Imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care doresc să învețe cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate”.
Manuela Faganelli, președintele primei agenții din Italia, Gold Black Style Milano, dedicată zonei de lux în Consultanța de Imagine, personal shopper și experiente de Lux, pentru o clientelă internațională cu profil înalt, declară: „Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o țară în dezvoltare cu mult potențial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, și cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.
Milo Sabariz, Hairstylist international și formator pentru profesioniști în Italia, Spania și Marea Britanie, a lansat și a revoluționat tehnica proprie de tuns, numită HAIRCHITEKT. În cadrul show-ului a explicat care sunt elementele de care să ții cont atunci când alegi o tunsoare, iar Manuela Faganelli a consiliat vestimentar, prezentând variante Așa DA/Așa NU, explicând de ce și unde să folosești anumite haine, croieli în funcție de statură, dimensiunile corpului și vestibilitate.
Invitații au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli și Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piața din România.
Seara s-a incheiat cu un audit în Consultanța de Imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la ținuta vestimentară și forma corpului.
Sponsorii evenimentului: Deborah Milano, Salvatore Ferragamo, Le Consul, Savonia, Sweet Moments, Tudor.Personal Tailor, Vagabond Hair Studio, Vinurile Alira, Zenya Atelier.

Leave a Reply