Simona Dragomir și Mirela Retegan au pregătit mămicile pentru Mărțișor

Simona Dragomir a reușit încă o dată să învingă capriciile vremii, reunind peste o sută de femei, dornice să primirască sfaturi din partea medicilor și a specialiștilor. S-a întâmplat miercuri, la Aida Bistro.

Alături de invitații ei speciali, în frunte cu Mirela Retegan, Simona a reușit încă o ediție strălucită a conferințelor “Trăiește Sănătos! cu Simona”.  
“Sunt fericită că totul a ieșit așa cum ne-am propus! Femei minunate adunate într-un cadru romantic, la Aida Bistro, sală plină, în ciuda vremii de afară, informații utile, date de invitați speciali! Chiar dacă afară ningea și vântul viscolea zăpada, noi am fost cu gândul la primavară și am aflat cum să ne simțim mai frumoase de Mărțișor!
Invitatul special a fost Mirela Retegan, Antrenorul Părinților și cea care știe să facă viața copiilor mai frumoasă, prin Gașca Zurli. Mirela ne-a povestit cum a reușit să slabescă și le-a motivat pe cele prezente în sală să fie așa cum vor ele să fie, invitându-le să slăbească ușor, având drept supurt grupul ei, cu peste 140.000 de femei care slăbesc zâmbind: Slăbește! Simplu ca Mirela!
Știm că frumusețea vine din interior, așa că Georgeta Licsandru a povestit despre Beauty Help, un produs miraculos pentru menținerea tinereții noastre.
Fiecare dintre noi își dorește să zâmbească atunci când se privește în oglindă, așa că doctorii Monica și Klodian Hazizi de la Clinica Denttaglio ne-au vorbit despre aparatul Invisalign, tehnologia modernă invizibilă de îndreptare a dinților. Este un apărat detașabil, mobil, transparent, personalizat pentru fiecare pacient. Soții medici Hazizi ne invită la ziua “Invisaligne open day”, pe 15 martie, unde veți beneficia de consultație gratuită, 500 euro discount la tratament, o ședință de albire gratuită și plata tratamentului în rate. 


Cristina Vadanovici, reprezentanta Băncii de celule stem Biogenis, a povestit celor peste 40 de graviduțe aflate la eveniment, despre recoltarea de celule stem la naștere, asigurarea de sănătate a copiilor noștri.
Iar pentru problemele cu hemoroizii, ce pot apărea în cele 9 luni de sarcină, invitata noastră dr. Diana Avasalcei, medic specialist chirurgie generală, a avut ca soluție cremă Hemo Treat H.
Așadar, mă bucur că am început anul în forță! Va aștept cu drag, cu cadouri frumoase și sfaturi sănătoase, să va înscrieți și la următoarea Conferință Trăiește Sănătos!”, a rezumat Simona Dragomir.

Partenerii evenimentului: Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, Gerlinea România, Editura Litera.

Parteneri media: Radio ITSY BITSY, Eva.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, TraiesteSanatoscuSimona.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro.

Leave a Reply