Radhu cântă alături de celebri mariachi

Radhu, artistul român care își croiește un drum într-un mediu competitiv, în America Latină, a filmat recent un nou videoclip, alături de nume binecunoscute din industria muzicală de peste Ocean. Radhu promite un nou succes.

Despre tenacitatea și succesul binemeritat al tânârului artist Radhu, care s-a remarcat pe piața muzicală de peste Ocean, am mai relatat, dar reușitele sale continuă să mă încânte. Radhu a lansat un nou videoclip, în care apare alături de cea mai bună trupă mariachi din America Latină. 

„M-am bucurat că am fost contactat de producătorii mexicani și promit o piesă ce va cuceri și inimile românilor. Odată cu vizita mea în Mexic, am filmat și acest videoclip în care apar alături de „El Internacional Mariachi Puebla”, cei mai buni mariachi din America Latină. Producătorul videoclipului este David Martinez, cel implicat și în realizarea telenovelelor marca Televisa. Pentru acest videoclip, am avut șansa să colaborez cu cea mai cunoscută trupă de balet „Ensable Folkloriko Nacional” din Mexico City. Am ales locații turistice și culturale,cum ar fi „El Angel de la Independencia” din centrul capitalei „Ciudad de Mexico”, monumentul Chapultepec, monumentul de la Revolucion”, dar și parcul de poveste Xochimilco,unde sunt filmate telenovelele, și m-am plimbat cu bărcuța (trajinera), în care am băut tequila și am cântat cu mariachi”, a declarat Radhu.

“Succesul și aparițiile în Mexic m-au făcut cunoscut în mai multe țări latino-americane, îmi doresc să ajung în Cuba, Argentina, Columbia, Venezuela și sunt fericit pentru că deja am fost contactat pentru anumite proiecte”, a concluzionat el.

Leave a Reply