BonBons by Monica Rădulescu, o dulceață de bijuterii

Un produs care tinde să devină un brand – BonBons – a apărut dintr-o întâmplare.. inspirată! Monica Rădulescu a cusut câteva mărgele pe un ghem, i-a plăcut rezultatul și a început să poarte colierul la locul ei de muncă. A avut succes și a început să vândă colierele la  Dacia 24. Acum “dulcegăriile” pot fi comandate și online.

În urmă cu câteva luni, la deschiderea magazinului Dacia 24 am remarcat colierele și am scris despre ele. O cititoare din Brăila mi-a scris și m-a rugat să o ajut să-și comande un colier, pentru că nu avea drum în București. Acum BonBons pot fi comandate online, dar sunt în continuare disponibile în magazinul dedicat designerilor români.

„La primul eveniment cu vânzare unde am expus produsele, doar nouă la număr,vizitatoarele mă întrebau dacă sunt de mâncat. Nu, nu se mănâncă, BonBons by Monica Rădulescu se poartă cu burie la orice ţinută doar! De altfel, primul colier vândut a fost de culoarea ciocolatei, deci asocierea cu deserturile delicioase este foarte reală”, a spus amuzată Monica la lansarea oficială în mediul online.

This slideshow requires JavaScript.

Ultima colecţie lansată tot cu desertul preferat al românilor are legătură. Se numeşte #chocolat şi este format din unul sau cinci BonBons prinse în argint pentru o mai bună rezistenţă în timp. Pentru că, aşa cum subliniază creatoarea acestui brand, colierele sunt potrivite şi recomandate pentru orice ocazie, pentru zi sau pentru seară, la o ţinută office, casual sau chiar sport. Prețurile încep de la 80 de lei.

Leave a Reply