Laura Zapata îndrăgește gastronomia și litoralul românesc

Laura Zapata, celebra actriță de telenovele s-a aflat pentru câteva zile în România pentru a filma pentru noul ei videoclip. Laura, însoțită de Radhu, la invitația căruia a vizitat România, a testat gastronomia românească vizitând restaurante de pe litoral și din București, unde au avut loc filmările.

Laura Zapata a acceptat invitația lui Radhu, singurului cântăreț român de cumbia, devenit celebru în Mexic, de a vizita românia și deca fila aici o parte a noului său videoclip. Odată ajunsă pe litoral, actrița a început cu o vizită în stațiunea Mamaia, apoi a petrecut timpul în Constanța și în Eforie. “Îmi place totul aici. Despre Cazino citisem înainte să ajung în România și mi-am dorit intens să îl văd. Marea este curată, plajele frumoase, iar mâncarea mi-a plăcut foarte mult. Supa de scoici, borșul de pește și rapanele au fost printre preferatele mele la mare. La fel de tare mi-au plăcut papanașii și ciorba de văcuță, pe care le-am mâncat în București. Oamenii în România m-au primit foarte frumos și am fost încântată să descopăr că telenovelele în care am jucat au fost atât de apreciate”, a mărturisit Laura Zapata.
Actrița a filmat în România două videoclipuri, unul împreună cu Radhu și altul singură, clipuri ce vor fi difuzate atât în România, cât și în Mexic.

This slideshow requires JavaScript.

Parteneri: Best Artist Events, Hotel Ibis Constanța, Restaurant Pescăresc Între Ape – Eforie, Restaurant La Mama – Ateneu.

Leave a Reply