Acum, aici – Bonilash pentru sprâncene!


Pentru mine, vara aduce pe lângă căldură și lumină puternică, ceva mai puțină concentrare pe activități profesionale și mai mult timp alocat propriei persoane. Din acest motiv, lansarea serului pentru spâncene Bonilash îmi produce o dublă bucurie – este aici și nu voi avea scuză să nu-l folosesc.

 
Tendințele pun în lumina reflectoarelor sprâncenele voluminoase și dese, însă nu toate femeile sunt înzestrate cu această caracteristică, de aceea apelează la machiajul sprâncenelor, care le ajută să obțină forma dorită, din păcate, temporar. Însă, serul Bonilash poate să obțină aceste rezultate în mod natural, prin stimularea creșterii lor. 

După succesul răsunător al serului pentru gene lungi și dese, Bonilash® lansează un nou produs revoluționar, care, de data aceasta, ajută la creșterea și îndesirea sprâncenelor. 

Inovația constă în formula revoluționară, întrucât în urma cercetărilor specializate efectuate, s-a obținut o formulă unică care poate să ajute creșterea acestora. La bază stau ingredientele atent selecționate, cum este substanța Bimatoprost care stimulează creșterea și îndesirea părului, complexul inovator și unic Widelash™, ce ajută la întărirea părului, reface structura firului și accelerează creșterea, biotina și un complex de 11 ingrediente naturale, care îmbunătățesc circulația sanguină și reduc căderea părului. Fiecare ingredient a fost special selectat astfel încât să ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.

Serul pentru sprâncene Bonilash stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor, conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor, previne căderea excesivă a firelor, hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele. Sprâncenele devin mai definite și mai dese, promite producătorul, dar eu vreau să mă conving! 

Leave a Reply