În vacanță, grijile dispar, cu Recupar!

P

Planificarea vacanței este, pentru multe dintre noi, o plăcere egală cu cea a călătoriei în sine. Bucuria anticipării momentelor pe care le vom petrece cu cei apropiați, emoția descoperirilor pe care le vom face ne intensifică sentimentul de mulțumire, asociat vacanței. Printre obiectele de strictă necesitate, care aduc un plus de bucurie, adăugați un șampon destinat Lui (unicului), care îi va îndepărta grijile, măcar cele legate de podoaba capilară.

Din acest motiv, la începutul sezonului de vară, așa cum tu îți pregătești noua garderobă și produsele de beauty potrivite pentru planurile de vacanță, surprinde-l și pe el, așezând pe raftul din baie șamponul Recupar.

Încă de la primele semne ale căderii părului, dar și ca metodă de prevenție, se recomandă folosirea Recupar – Șampon pentru bărbați. Are o formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr – fortifică rădăcina, întărește firul de păr, conferind în același timp și volum. Formula unică, pe bază de ulei de rădăcină de brusture și ingrediente nutritive, sprijină și stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.
Extrem de simplu de folosit, cu o spumă delicată și ușor de clătit, Recupar îi va lăsa părul moale, strălucitor și ușor de aranjat.
Rezultatele se observă după doar 3 luni, când partenerul tău își poate recupera și fortifica părul, scăpând de îngrijorarea produsă de firele de păr căzute în chiuvetă sau în cadă. 

Secretul constă în combinația de ingrediente nutritive, care, împreună cu uleiul de rădăcină de brusture, constituie un mix bine echilibrat, ce stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

Leave a Reply