Vară, soare, nisip și…glitter, la picioarele noastre

Dependente de modă (fashioniste) sau nu, așteptăm toate cu nerăbdare sezonul estival. Visăm la nopți calde, briză și nisip fin. Dar avem parte de beton fierbinte și nopți citadine, de multe ori lipsite de romantism. Ne putem însă consola cu…pantofi! de calitate, cu un design de excepție și cu străluciri de diamant, noua colecție de primăvară-vară a inegalabilului Mihai Albu.

Noutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de primăvară-vară 2017 semnate Mihai Albu o reprezintă glitter-ul. Paiete, sclipici, aspect strălucitor – toate sunt must have-ul spectaculos al zilelor toride din lunga vară fierbinte.

“Noutatea glam și ludică în același timp, pe care am pregătit-o în noua colecție de primăvară-vară 2017, o reprezintă glitter-ul. Un material regăsit în trendurile internaționale de modă, extrem de versatil, purtabil atât seara, cât și ziua și pe care îl veți regăsi la pantofii cu toc înalt, la sandale, dar și la balerini și clutch-uri.”, spune Mihai Albu.

O pereche de sandale pentru o ocazie specială, o pereche de pantofi stiletto sau flats, pentru oricare dintre acestea glitter-ul așternut la propriu, la picioarele purtătoarei, va scoate din anonimat și va aduce acea strălucire stylish oricărei ținute simple de zi.
Dacă în cazul noilor modele de sandale ies în evidență curelele simple și delicate, la pantofi atenția pică asupra inserției din PVC transparent dinspre vârf, care creează senzația de decupaj adânc, în formă de V. Prețurile balerinilor încep de la 449 lei, iar cele ale pantofilor și sandalelor cu toc (de la 699 lei).
Sandalele și pantofii propuși de Mihai Albu pentru acest sezon nu sunt gândiți exclusiv pentru seară sau evenimente speciale, ci pot fi purtați și la o întâlnire sau o recepție de după-amiază, dar și ziua, la o ținută simplă, uni, devenind, practic, vedetele întregului outfit.

Cele mai noi creații semnate de Mihai Albu în acest sezon se remarcă printr-o noutate absolută: degradeurile, inclusiv pe glitter și indiferent de gama de nuanțe. De la roz aprins la burgund, de la cenușiu și argintiu la bronz, verde-smarald, albastru cobalt, alb și auriu, pantofii au un aspect original și surprinzător, jucăuș, poți alege o singură nuanță sau poți opta pentru varianta care se schimbă gradual, de la vârfuri spre călcâi.
Toate modelele de sandale și pantofi realizați din glitter au talpa din piele pe interior și tunit pe partea exterioară.

Leave a Reply