Lansare de salon de couture ca pe Champs Elysées

Luni seara, aleea cu fântâni, care duce spre Palatul Parlamentului, a răsunat de voci vesele, exprimând admirație și clichet de pahare închinate în onoarea noului showroom de rochii de mireasă și ceremonie Alexievici Couture. Deschiderea rafinatului salon de expunere a reunit numeroase vedete, figuri publice și oameni de presă.

Iuliana Alexievici, designerul îndrăzneț care a părăsit o frumoasă carieră de economist pentru a-și urma visul de a deveni designer vestimentar și-a mai împlinit un vis, a deschis un salon de expunere în Bulevardul Unirii nr.4, locul recunoscut ca fiind în care se fac cumpărături exclusiviste.

Diana Munteanu, Maria Constantin, Nico, Lavinia Pârva, Cristina Cioran, Claudia Ghițulescu, Eugenia Șerban, Iuliana Marciuc, Giulia Jianu și Nuami Dinescu și-au manifestat admirația față de ținutele elegante, cu croiuri elaborate, executate din materiale prețioase.

Diana Bișinicu Andrieș a fost prezentă și a etalat, pe lângă frumusețea sa naturală, o nouă colecție de bijuterii a magazinului său. Creațiile vestimentare au fost completate armonios de pantofii realizați de Sibi Stanciu sub brandul Traces of Heels.

This slideshow requires JavaScript.


Cea care a îmbrăcat în acea seară rochia de mireasă  a fost Anca Francesca Neculaiasa, care a reprezentat România în concursul de frumusețe Miss Multiverse, care a avut loc în Republica Dominicană, Punta Cana în luna noiembrie 2016.

Parteneri ai evenimentului, cei de la Hanul Vlăsiei, s-au întrecut în preparate gastronomice rafinate și elaborate, ce au făcut multe vedete să încalce măcar puțin dietele.

Evenimentul a fost sprijinit de Alira Vinul și Meșteșugari de gusturi și de AN-CA EVENTS, precum și de partenerul tradițional al evenimentelor de modă, Paul Studio Express, by Paul Bălăneanu.

Credit foto: Dragoș Zaharia

One comment

Leave a Reply