Accesorii chic pentru cel mai mic

Mămica modernă supraveghează fiecare aspect al vieții micuților ei și pune mare preț pe funcționalitate. Pregătirea pentru vacanța de vară înseamnă și alegerea accesoriilor potrivite, nu doar pentru sine, ci și pentru copii. Colecțiile Mr. Pich oferă o mulțime de modele, perfect adaptate personalității fiecărui prichindel, care le oferă stil, atitudine și libertate de mișcare. 

Pentru copilul dornic de joacă și mișcare, există câteva accesorii chic, vesele și la modă, care îl vor ajuta să construiască frumoase amintiri  din vacanță.

Sapca Water Blue – Gugguu
Utilă și irezistibilă, dincolo de protejarea capului de soare și de caniculă, ea va deveni simbolul distracției din vacanță și joaca de pe nisipul spălat de valurile mării. Prețul este de 160 lei.

 

Mini Melissa Aranha Transparent Dacă am stabilit că este distracție, atunci pentru fetițe aceste sandale  parfumate și foarte confortabile, îndeamnă la plimbări cu păpușa sau joacă în grădină. Prețul este de 264 de lei.

Curea Leather Brown Bosso
Cureaua confecționată din piele este accesoriul care scoate o ținută din anonimat și permite fiecărui copil să aibă un aer sofisticat și modern. Utilă și versatilă, 155 lei.

 

Sac Honey Bee Green Gosoaky

Honey Bee este unul dintre cele mai chic accesorii pentru fetițe sau băieți, spațiul lor privat în care aceștia își pot depozita cele mai îndrăgite jucării, creioane, cărți, indiferent că merge la o plimbare prin oraș sau că pleacă în tabără ori în vacanță cu părinții. Prețul este de 155 lei. 

Toate produsele sunt disponibile pe site

Leave a Reply