Lejer, de vară, de la Rowenta

Există un oarecare desfătare in organizarea vacanței, pentru multe dintre noi. Emoția descoperirilor, dorința de a anticipa chiar și micile inconveniente, tocmai pentru a le diminua și mai mult probabilitatea, ne fac la fel de multă plăcere precum călătoria în sine. Rezervările, listele cu obiective de vizitat sau cele cu obiecte de strictă necesitate, toate întregesc bucuria vacanței. Rowenta are câteva produse care pot fi exact ceea ce-ți dorești pentru vacanța perfectă.

 

Peria rotativa Premium Care Brush Activ

Pentru a putea acorda mai mult timp distracției și relaxării, strecoară în bagaj Premium Care Brush Activ, care usucă și stilizează simultan. Iar rezultatele sunt așa cum ți le dorești: volum maxim și strălucire, exact ca la saloN. Perii naturali îi oferă părului tău cea mai bună îngrijire, iar învelișul exclusiv de cașmir, cheratină și ulei de argan, îți protejează părul, păstrându-i hidratarea naturală.


Epilatorul Rowenta Aquaperfect Soft

Dacă ai acordat suficient timp bugetării și planificării vacanței, atunci sigur ai inclus și Rowenta Aquaperfect Soft, epilatorul ce combină tehnologiile Wet&Dry și Soft Sensation – capul de epilare cu vibraţii amorțește pielea, în timp ce acțiunea apei calmează, transformând de fiecare dată îndepărtarea părului într-o experiență plăcută și nedureroasă.
Epilatorul dispune de tehnologia avansată Micro-Contact ce asigură un contact perfect cu pielea, iar funcția Vision iluminează zona epilată pentru precizie desăvârşită, astfel că nici cele mai scurte fire de păr nu îi rezistă.


Rowenta Air Force Precision

Pentru el, bărbatul de lângă tine, care te completează și este o parte importantă a felului în care apari în public, nu poți neglija să incluzi în bagajul de vacanță, Rowenta Air Force Precision, aparatul de tuns barba super performant.
Rowenta Air Force Precision dispune de sistemul Soft Contour pentru precizie ridicată chiar și în zonele delicate, protejând în același timp pielea de eventualele iritații.
În plus, aparatul de tuns barba încorporează tehnologia exclusivă de aspirare Rowenta ce colectează până la 90% din părul tuns. 

Fierul de călcat Rowenta First Class

Ca totul să fie impecabil, fierul de călcat pentru voiaj, Rowenta First Class. Cu voltaj dublu pentru utilizare internațională, mâner pliabil și husă pentru transport, fierul de călcat Rowenta este de nelipsit din bagajul unui adevărat globe-trotter. În plus, vârful de înaltă precizie permite accesul facil chiar și în zonele greu accesibile, iar talpa Microsteam cu 200 de micro-orificii asigură distribuția optimă a aburului și oferă netezire imediată chiar și cutelor încăpățânate. Ca să îmbraci cu bucurie rochia cu volane, fusta plisată sau tricoul cu dantelă.

Vara aceasta, cu Rowenta rezolvi toate problemele legate de călătorie. Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gamă largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesează site-ul sau pagina de FB. 

 

Leave a Reply