Clutch-urile Silkdom în Dacia 24 Concept Store

Colecţia de clutch-uri Silkdom a ajuns recent și în showroom-ul Dacia 24, de pe Bulevardul Dacia, nr 24, etaj 1. Dedicat stilului urban, showroom-ul găzduieşte colecţii realizate de designeri români în serii limitate sau chiar piese unicat produse exclusiv în România. Silkdom este o poveste românească, născută în urmă cu 8 luni.

Dacia 24 promovează un concept diferit pe piaţa de fashion autohtonă, o alternativă la produsele de serie, şi care au ca particularitate faptul că pot fi uşor combinate şi alcătui astfel colecţii capsulă, esenţiale în garderoba oricărei femei.

Am urmărit povestea originalelor clutch-uri de mătase, de acum 8 luni când au luat naștere: “Primul clutch pe care l-am realizat, a fost pentru mine. Atunci, nu aş fi crezut vreodată că pasiunea mea pentru mătase va atrage atât de multe femei. Fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă ceva numai al ei, ceva prin care să fie diferită, specială, unică. Clutch-urile SILKDOM sunt accesorii foarte vizibile, cu imprimeuri curajoase, care spun poveşti şi transmit emoţii. Nu am întâlnit încă pe cineva care să rămână indiferent la vederea lor.”, declara Mădălina Nistor, fondator Silkdom.

This slideshow requires JavaScript.

Colecţia de clutch-uri Silkdom transmite valorile brandului: senzualitate, îndrăzneală, curajul unui obiect statement, egoismul de a purta un obiect numai al tău, care te diferențiază.

Creaţii complexe, clutch-urile compun împreună cu mătasea, dantela, perlele, cristalele, penele folosite, un obiect unic. Clutch-urile pot fi purtate de la ţinute de seară, dar şi în combinaţii cu jeans, cămăşi largi bărbăteşti, fuste de piele, etc.

Sub brandul SILKDOM sunt realizate şi bijuterii din mătase și eşarfe. Produsele sunt disponibile online în showroom-ul Dacia 24, AZAY, Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.

Leave a Reply