Redefinește-ți trupul la Marine Contour

Până să ajungem să ne confruntăm cu depresia post-concediu, avem o sumedenie de provocări cărora trebuie să le facem față în această vară, ca să ne putem bucura de vacanță. O parte dintre aceste probleme, cele legate de aspectul corpului și al tenului, își găsesc rezolvarea la Marine Contour.

 

9 din 10 femei sunt îngrijorate de felul în care arată corpul lor și, în același timp, 70% dintre persoanele de ambe sexe s-au simțit la un moment dat inconfortabil din cauza aspectului corpului lor. Dacă la toate acestea adăugăm și problemele legate de ten și lipsa timpului sau chiar de momentele de slăbiciune, în care alegem să nu trăim în fiecare zi în stilul de viață sănătos despre care citim în cărți, realizăm că pielea noastră are nevoie de atenție și îngrijire specializate.

Marine Contour advanced esthetics & skin-care redefinește conceptul de estetică personalizată printr-un spațiu care te desprinde de cotidian și printr-o atmosferă unică, exclusivistă, bazată pe intimitate 100%, servicii premium individualizate și tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți mai răsfățată ca niciodată. Iar când efectele sunt uimitoare încă de la primul tratament, fără intervenții chirurgicale, fără proceduri injectabile, fără disconfort sau reacții adverse, vei ști că ai descoperit ultima generație de proceduri non-invazive care au revoluționat industria esteticii din întreaga lume.

Marine Contour împreună cu Laboratoarele Mesoestetic PharmaGroup -r Nr. 1 Mondial în depigmentare, terapii antiaging și remodelare corporală reușesc să sfideze timpul și să țină pe loc tinerețea, luminozitatea, catifelarea, fermitatea.

Acnee, pete, căderea parului, vergeturi, celulită, riduri, cearcane, lipsa fermității pe brațe și picioare, mai mulți centimetri în talie decât ne dorim, toate își găsesc tratamentul personalizat la Marine Contour, locul unde frumusețea interioara și cea exterioară se regăsesc și se potențează una pe cealaltă.

Atât echipamentele, cât și gamele de produse farmaceutice mesoestetic regăsite în cadrul Cabinetului Marine Contour sunt rezultatul deceniilor de cercetare științifică, expertizelor medicale și studiilor dovedite științific, motiv pentru care au fost premiate și recunoscute la nivel mondial, fiind poziționate în topul celor mai bune, sigure și eficiente din industria esteticii medicale.

Celebrități precum Madonna, Jennifer Aniston, Penelope Cruz sunt câteva nume care se bucura de rezultatele spectaculoase ale tratamentelor faciale și corporale mesoestetic.

This slideshow requires JavaScript.

CelluliShock – tratamentul revoluționar de eliminare a celulitei,  un tratament dinamic cu 10 sesiuni personalizate în urma diagnozei, acesta acționează pe mai multe niveluri, concentrându-se asupra microcirculației, sistemului limfatic și țesutului adipos pentru a garanta, în cinci săptămâni, eliminarea celulitei și prevenirea apariției ulterioare a acesteia.

Acest tratament este 100% adaptat și personalizat nevoilor fiecărei persoane. Acționeaza pe șase zone strategice ale corpului: picioare, abdomen și șolduri, fese, coapse, bărbie dublă, brațe. Toate aceste zone se pot trata fie individual, fie împreună pe durata aceleiași sesiuni, pentru a obține o definire perfectă a siluetei.

Microcirculația este stimulată, existând un efect antiedematos și producându-se lipoliza: se reduc numărul și mărimea celulelor adipoase, crește sinteza de elastină și colagen, iar pielea se restructurează, devenind mai fermă, mai frumoasă și mai sănătoasă.

Pe durata celor 5 săptămâni de tratament și după acesta, se recomandă pentru acasă aplicarea de produse farmaceutice mesoestetic pentru a maximiza și potența rezultatele obținute în cadrul clinicii, asigurându-se astfel mărirea eficienței și prelungirea cât mai mult a rezultatelor spectaculoase obținute.

Indiferent cu ce problemă te confrunți, poți încerca să-i găsești rezolvarea la Centrul Marine Contour, pentru că cel mai frumos dar pe care ți-l poți oferi este să te simți bine în pielea ta îngrijită.

Leave a Reply