Emma Zeicescu, între iubire și comunicare

Recent, Emma Zeicescu a sărbătorit ziua fiului său, Idris, care a împlinit 3 ani, și 2 ani de la lansarea site-ului pentru femei www.perfectimperfecte.ro. A ales să celebreze la malul mării, într-un cerc restrâns și un loc mai puțin cunoscut, la Techirghiol. 

Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii Perfect Imperfect, de la TVR1, este cunoscută publicului pentru replica plină de spontaneitate dar și pentru eleganță și discreție. Familia și proiectele de suflet sunt reperele pilon ale existenței sale, iar dragostea este firul roșu ce leagă toate elementele.

Despre dublul prilej de sărbătoare și alegerile sale, Emma explică: “Ne-am promis nouă că ziua de naștere a lui Idris se va petrece la mare. Contextul a făcut ca, anul acesta, împreună cu câțiva prieteni, să ajungem la Techirghiol, o stațiune care multora li se va părea prea puțin pretențioasă, mai cu seamă în lumea asta plină de snobisme, însă noi am căutat liniște. Atunci când călătorești cu un copil mic, este cea mai bună opțiune aceea a unui cadru intim, calm și familiar. A fost perfect. M-am încărcat cu bine văzând cât de fericit e Idris la malul mării, încercând să înteleagă de ce marea este atât de …mare. Pozele au surprins perfect galeria de emoții pe care am trăit-o. Idris este centrul lumii, pentru mine. M-am bucurat că am putut sărbători atât ziua lui, cât și blogul, căci amândoi sunt copiii mei, care au nevoie de dragoste și de atenție, păstrând proporțiile comparației”.

This slideshow requires JavaScript.

Despre proiectul său de suflet, cel de al doilea “sărbătorit” al momentului, site-ul devenit un punct de referință pentru femeile cu personalitate și atitudine, jurnalista mărturisește:
“Simțeam nevoia să dezvolt ceva al meu, să fac în așa fel, încât să atrag o comunitate veselă în jurul acestui concept de perfect-imperfect, căci până la urmă viețile noastre, deciziile noastre, iubirile noastre, toate sunt perfect-imperfecte. Nimeni nu trăiește un paradis perfect, din care să nu lipsească întrebările fără răspuns. Cred cu tărie că suntem suma deciziilor noastre bune sau rele, iar uneori asta poate să fie complicat. Asumarea ne face să mergem mai departe. Astăzi, am alături o comunitate de 25000 de oameni pe Fb și alte mii de cititori, care își găsesc cumva energia de a merge mai departe, prin zâmbete, culoare și un strop de umor. Mă adresez celor care refuză stilul critic exagerat, mesajele negative, pentru simplul motiv că se hrănesc din lucrurile pozitive care li se întâmplă. E atât de simplu.”, a povestit Emma.
Pe Emma Zeicescu o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 10.00, la TVR 1, unde prezintă emisiunea de actualitate Perfect Imperfect.

Leave a Reply