Gatsby pentru câteva ore

 Joi, 29 iunie, Terra Events Hall a fost locul unde echipa și partenerii City Vision Magazine, au reușit o “teleportare” a celor 200 de invitaţi în lumea exuberantă şi vivace a anilor ’20, a Marelui Gatsby. Farmecul petrecerii a fost intensificat de momentele de fashion show, de acorduri de charleston şi jazz, dar și de abundența de șampanie și caviar.  

City Vision Magazine, singura publicație de lifestyle și business cu capital 100% românesc, a reușit să stabilească un nou reper în lumea mondenă, cu succesul The Great Gatsby Party. Seara, care a reunit peste 200 de invitați, a fost agrementată cu momente menite să celebreze rafinamentul și eticheta epocii: prezentările de modă marca Viggo, Cătălin Botezatu, Mineli Boutique și L’Atelier Couture by Loredana Ciangău; dansatorii profesioniști de la școala de dans Arthur Murray, care au antrenat invitații și desigur, momentele artistice adecvate perioadei. Nu au lipsit focurile de artificii, şampania, caviarul şi vinul de calitate.

This slideshow requires JavaScript.

Transpunerea în feerica perioadă a anilor ’20 a fost realizată cu ajutorul partenerilor evenimentului: 5Travel, Ace Customs, Agriro, Bio Ortoclinic, Dasdem Aestethic Clinic, Colladerma, Cătălin Botezatu, Danube Caviar, Distileriile Bran, Eastworld, El Unico, Fantanadeciocolata.ro, Fireshow, INOVI, IQOS, L’Atelier Couture, Lumiere, Manifesto PR, Materflex, Mineli Boutique, Montegrappa, Mr. Pich, MVG (Media Vision Group), PAESE, Scoala de make-up Raluca Paraschiv, ST. Dupont, Tailor Events, Veuve de Vernay, Vinarte, Viggo.

Leave a Reply