Retro shopping de vis


Continuând seria evenimentelor incitante, lansate anul acesta, The Retro Shop, magazinul din Bulevardul Ion Mihalache 128, propune doamnelor și domnișoarelor răsfățate și pasionate de modă o sesiune îndelungată de shopping, în perioada 6-9 iulie. Iar divele nu pot fi tratate decât cu prosecco, gustări rafinate și multe și substanțiale reduceri.

Joi, 6 iulie, începând cu orele 18:00 la magazinul  The Retro Shop, din Bd. Ion Mihalache nr. 128, divele vor avea o grea sarcină: să probeze multe și superbe rochii retro din colecțiile Marmelade, Ax Paris și Pop Boutique, să soarbăconținutul  unui pahar răcoritor de COLVENDRÀ prosecco, alături de o gustare sănătoasă vegan sushi marca Marius Vornicescu & Sensei Florin Trișcă și să ia acasă un premiu din numeroasele oferite de Domeniul Greaca, magazinul The Retro Shop și Vingarden, la tombola organizată cu acest prilej. Sau chiar să defileze în mini-prezentarea de modă, destinată clientelor și admiratoarelor mărcilor magazinului The Retro Shop.

 

Magazinul The Retro Shop este o călătorie printre anii după care tânjește orice dressing al unei doamne care se respectă, cei pe care îi numim retro.

Cele trei colecții de rochii, Marmalade, Ax Paris sau Pop Boutique sunt omagii aduse acelor perioade, care sunt celebre pentru motivele cu flori, geometrice, sau dantele, fundițe și cordonașe.

Cine se încumetă? Găsiți informații aici 

 

Leave a Reply