Feminohelp unghii scrie povestea mâinilor frumoase

Mâinile sunt cele care dezvăluie povestea omului, comportamentul, gradul de educație și uneori vârsta. Pentru femei, acestea trădează și preocuparea față de sine, marcând momentele în care frumusețea sau îngrijirea nu sunt primordiale. 

O mână îngrijită care deschide frumos o portieră, sau manevrează volanul. O pereche de mâini împodobite cu gust de două inele elegante, mânuind cu pricepere tacâmurile în timpul unui prânz de afaceri, dar care seara rânduiește manuale și caiete pentru următoarea zi de școală a fiului ei. Mâna cu unghii scurte dar îngrijite, acoperite de mănuși subțiri de protecție, ce face vrăji în camera de gardă a spitalului. Povestea atâtor mâini în care de multe ori ne-am pus speranțele. Darul cel mai așteptat al mâinii: mângâierea. Dar îngrijirea lor nu este mereu facilă, iar hidratarea este esențială atât pentru piele cât și pentru unghii. 

 Recent a apărut un nou produs, un ser concentrat pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor – Feminohelp unghii.
Acum, pe lângă uleiul cald, lămâia și celelalte remedii tradiționale, poți apela la serul Feminohelp Unghii un produs eficient, accesibil și ușor de integrat în rutina zilnică. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Grație concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase fără prea mare bătaie de cap. Aplicatorul sub formă de pensulă al produsului Feminohelp Unghii distribuie ușor și precis produsul pe întreaga suprafață, masând delicat unghiile și cuticulele și accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu ojă normală sau semipermanentă va acționa asupra cuticulelor, menținând astfel efectul sănătos și hidratat al unghiilor pe termen lung. 

Ingredientele active ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate sunt:

• Uleiul de argan – regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
• Uleiul de ricin – este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
• Uleiul de măsline – hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
• Uleiul de susan – înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
• Uleiul de avocado – netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.
Într-un ambalaj de 2 ml, sub forma unui creion, Feminohelp Unghii ar trebui să fie nelipsit în vacanță. Este binecunoscut faptul că apa sărata și soarele deshidratează puternic părul și pielea. Tocmai de aceea, în fiecare zi după aplicarea cremei hidratante,  folosește Feminohelp Unghii atât pentru unghiile de la mâini, cât și de la picioare, iar cuticulele fragile și deteriorate vor străluci din nou de sănătate. Cât despre utilizare, nimic mai simplu: rotește capătul creionului în sensul indicat de săgeată, până când se eliberează uleiul. Aplică uleiul cu pensula pe conturul unghiei, masând cu mișcari circulare de la vârful degetului spre mână până când serul se absoarbe complet. Acesta poate fi utilizat zilnic înainte, dar și după manichiura și pedichiură.

Leave a Reply