Toamna aduce în farmacii un nou brand – Skinegal

Luna aceasta a apărut în farmacii un nou brand, Skinegal, ce promite a transforma rutina de frumusețe într-un ritual profesional. Inspirat de natură, brandul de măști pentru ten Skinegal propune o îngrijire intensă a pielii, bazată pe ingrediente și extracte naturale, la un preț accesibil, de 12 lei.

Fiecare ten este diferit, are punctele sale forte și pe cele sensibile, iar măștile Skinegal sunt gândite ca tratamente faciale eficiente, pentru fiecare tipologie. Sunt ușor de aplicat, iar primele două formule disponibile pe piață sunt masca facială anti-acnee și masca facială purificatoare și nutritivă.

Ambele formule conțin argila verde Cambriană, cea mai veche rocă sedimentară, având din punct de vedere genetic o vechime de peste 570 milioane ani. Ingredientele și proprietățile sale neprețuite au fost păstrate neschimbate datorită suprapunerii plăcilor tectonice.

Extrasă din regiunea ecologică, excepțional de curată a Golfului Finlandei, argila verde Cambriană are un conținut bogat de minerale: compuși ai siliciului, sulf, calciu, magneziu, fluor, potasiu, seleniu, molibden, zinc și titan, în forma cea mai ușor absorbită de organism.

Ca o baghetă magică care ”citește” ce să trateze și ce să calmeze, în timp ce hrănește în profunzime, fiecare mască Skinegal intră într-o sinergie perfectă cu pielea pe care este aplicată.

Skinegal Mască Purificatoare și Nutritivă

Masca purificatoare și nutritivă este recomandată pentru toate tipurile de ten și este un tratament eficient de detoxifiere profundă a pielii, bazat pe argilă verde Cambriană, proteine de mătase și ulei de jojoba.

Special creată pentru îngrijirea tenului lipsit de vitalitate, uscat și aspru și celui care necesită curățare profundă, masca purifică intens și în profunzime pielea, calmează erupțiile cutanate și previne leziunile pielii, conferind tenului un aspect proaspăt și luminos. De asemenea, hrănește pielea cu minerale și substanțe nutritive esențiale pentru un ten sănătos. Ingredientele produsului ajută pielea să-și redobândească suplețea și aspectul neted și oferă un efect de lifting blând. Îmbogățită cu proteine de mătase și ulei de jojoba, masca previne deshidratarea tenului, îl hrănește, lăsând pielea extrem de catifelată. Conferă o îmbunătățire vizibilă aspectului feței.

Skinegal Mască Anti-acnee

Dedicată tenului gras și mixt, cu tendință acneică, masca reduce acneea, reglează secreția de sebum, micșorează porii, calmează pielea și are efect puternic antibacterian. Conține argilă verde Cambriană, aloe vera și ovăz. Argila verde Cambriană absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea. Masca este un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei
Măștile se aplică pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Este lăsată să acționeze 20 de minute și apoi îndepărtată delicat cu apa călduță.
Se aplică de 1-2 ori pe săptămână.
Cantitatea de 20 g a unui plic este destinată pentru o singură utilizare. 
Sunt disponibile doar în farmacii.

Leave a Reply