Toamna se poartă vizitele în magazinele Brico Depôt

Ne despărțim de vară, fiecare în felul său. Mai adăugăm două-trei zile în calendarul lunii august, facem o ultimă plimbare pe malul mării, ne bucurăm încă o zi de canicula pe care o uram cu doar două săptămâni în urmă. Dar acceptăm că toamna e mai aproape cu fiecare adiere de vânt, cu o ploaie mai rece, cu nopțile din ce în ce mai lungi și răsăritul mai târziu. Și vrând-nevrând facem noi proiecte, pentru o casă mai confortabilă. Brico Depôt are sugestii pentru articolele de încălzire, materialele de construcții și produsele sezoniere, la cele mai mici prețuri.

Dacă ai o casă și-ți dorești să fie mai călduroasă, șemineul Alpina poziționat în centrul living-ului și soba de bucătărie din teracotă, unde prepari ca odinioară cele mai alese bucate, creionează design-ul rustic al casei tale, cu influențe din proiectul „Nostalgii din casa bunicii”.
Condu-i în camerele de dormit, unde radiatoarele din oțel cu 2 panouri și 2 convectoare îi învăluie în căldura plăcută pe care o emană. 

Pe rafturile din magazinele Brico Depôt se află acum o gamă de produse care oferă un farmec aparte toamnei: presă pentru struguri, zdrobitor de fructe, damigene, amintesc că se apropie sezonul de recoltat. Dacă ești gospodar și spațiul îți permite, sistemul de depozitare Links te ajută să realizezi propriul spațiu unde aduni cu sârguință proviziile pentru anul acesta.
Și cum orice meșter știe că toamna este anotimpul propice toaletării pomilor, completează-ți colecția de unelte de grădinărit cu foarfecă pentru crengi, fierăstrău, tocător resturi vegetale, aspirator frunze și motosapă. 

Dacă ești un citadin care doar visează la cele de mai sus poți aduce locuinței tale un plus de culoare și căldură, alegând nuanța preferată la mașina de mixat din magazinele Brico Depôt din toată țara. Și pentru a visa la lucruri reale, așază pe noptieră noul catalog Brico Depôt, valabil în perioada 2-28 septembrie, sursa de inspirație în amenajările și renovările dedicate noului sezon: polistiren EPS 70 ignifugat pentru fațade, plăci gips carton, tencuială canelată și decorativă, gresie și faianță, ferestre PVC, radiatoare electrice, uși metalice de exterior – o parte din articolele ce garantează confort și o atmosferă caldă în casa ta.

This slideshow requires JavaScript.

 Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Mai multe informații aici  sau pe site și pe pagina de FB.
 

Leave a Reply