Black Friday la Promenada

Pe 24 noiembrie, Promenada desfășoară „The Official Black Friday” cu reduceri spectaculoase la o gamă extinsă de branduri și produse de fashion, beauty, articole pentru copii, obiecte pentru casă și cărți. 

Dacă ați pus pe lista de dorințe bijuterii, vestimentație, încălțăminte, lenjerie, obiecte decorative, cosmetice sau doar sunteți dornici de window shopping, azi este momentul! Zeci de branduri din Promenada s-au pregătit pentru Black Friday cu discounturi spectaculoase, de până la 70%, la o gamă de produse pentru orice categorie de public. Printre magazinele care își așteaptă clienții pe 24 noiembrie se regăsesc Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, H&M, Stradivarius, SMYK, Anna Cori All Shoes, Gant, Lacoste, BeanZ, Nala, SensiBlu, C&A, Cărturești, Humanic, Filicori Zecchini, Tezyo, Intimissimi, Calzedonia, Fit4You, The Body Shop, Pegas, US POLO ASSN, Diverta, Northface, NUKKA, Depot 96, , Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Bershka, Stradivarius, Deichmann, Pandora sau World Class. Mai mult, pe 24 noiembrie, magazinul de bijuterii Amazing Jewelry din Promenada a pregătit clienților, alături de oferte speciale, și o întâlnire cu artista Alina Eremia.

În plus, astăzi, o sesiune de shopping în magazinele centrului comercial se poate încheia cu una nouă pentru că, la achiziții de peste 500 de lei, cumpărătorii vor primi, pe loc, un voucher în valoare de 50 de lei, iar la achiziții de peste 1.000 de lei, aceștia vor primi, pe loc, un voucher în valoare de 100 de lei. Voucherele se ridică de la Info Point, pe baza bonurilor fiscale, emise în aceeași zi.

Una dintre surprizele pregătite de Promenada cu ocazia Black Friday se află zona de distracție LEGO, la nivelul 1 al centrului comercial, unde cei mici au parte de o activare inedită, de la care nu vor lipsi baloanele și vata de zahăr. Mai mult, LEGO va oferi cadou un voucher de 20 lei fiecărui client al magazinului care se înscrie în campania CARD VIP LEGO, iar Gymboland le oferă vizitatorilor reduceri la accesul la locul de joacă. De asemenea, Promenada vine în întâmpinarea vizitatorilor cu fotografii gratuite la o cabină foto cu tematică de Black Friday, amplasată la nivelul -1, în zona Nobilis.

Mai multe informații sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Leave a Reply