Promenada oferă servicii de valet parking

Începând cu data de 15 noiembrie, Promenada pune la dispoziția clienților săi un nou serviciu premium, marcând o premieră în România. Prin colaborarea cu Luxury Valet, Promenada devine primul centru comercial care va avea servicii de valet parking, pentru o experiență de shopping, business sau petrecere a timpului liber cu adevărat exclusivistă.

Cu o experiență dobândită peste hotare, în cadrul unei companii din Los Angeles specializată în transport auto de lux și servicii conexe, Luxury Valet lansează în România noul serviciu de valet parking prin colaborarea cu Promenada. Noul serviciu premium facilitează vizitatorilor Promenada mall posibilitatea de a economisi timp, evitând experiența căutării unui loc de parcare.

Cei care doresc să utilizeze acest serviciu pot apela la unul dintre valeții care se află în imediata apropiere a intrărilor din parcarea subterană, în zona barierelor de acces. Aceștia preiau mașinile, oferind clienților un tichet marcat cu un număr de identificare. La plecare, clienții transmit acest număr prin SMS la un număr de telefon dedicat, pentru a-și prelua autoturismul. În cadrul acestui serviciu, Promenada pune la dispoziție un număr de 20 de locuri de parcare. Vizitatorii centrului comercial pot beneficia de valet parking pentru un cost de 15 lei .

Oferirea acestui serviciu poziționează, încă o dată, Promenada printre brandurile pregătite să răspundă unei categorii de public atras de servicii exclusiviste.

„Promenada se bucură de o poziție specială, în mijlocul cartierului de business al Capitalei. Se adresează unui public special, la nevoile căruia suntem mereu atenți, pentru a-i oferi cea mai bogată experiență. Suntem preocupați în permanență să inovăm serviciile pe care le oferim, iar Luxury Valet este un nou pas în acest sens, precum și în dezvoltarea Promenada. Noul serviciu a primit deja aprecieri din partea celor care l-au accesat. Vom continua să ne adaptăm la noile trenduri și la nevoile publicului nostru.”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle, dezvoltatorul Promenada.

„Dorim să arătăm publicului din România că își poate schimba fundamental percepția asupra serviciului de parcare. Într-un 2017 extrem de aglomerat, când oamenii sunt mereu în criză de timp, noi oferim un serviciu care aduce comoditate în viața clienților, la un cost mai mult decât accesibil. Ne remarcăm prin servicii de înaltă calitate: valeții Luxury Valet parking au absolvit cursuri de bune maniere si etichetă, lucrează cu profesionalism și pasiune; pentru siguranta și încrederea clientului în servicii de valet parking, compania este asigurată cu polița aferentă, care acoperă costurile eventualelor incidente.”, a declarat Bogdan Ciobanu, reprezentantul companiei Luxury Valet.

Mai multe informații sunt disponibile pe site și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Leave a Reply