Festival gastronomic la ParkLake – Street Food in The Park

În perioada 14 – 17 iunie, ParkLake Shopping Center găzduiește cea de-a treia ediție a Street Food in the Park. Evenimentul va avea loc în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, și va reuni numeroase camionete colorate, pline cu zeci de preparate delicioase și surprinzătoare. În plus, Vama, Vița de Vie, Zdob și Zdub vor susține concerte live în trei dintre cele patru seri de festival.

Organizat de ParkLake Shopping Center, în colaborare cu Gourmet Entertainment, Street Food in the Park reunește cei mai cunoscuți și apreciați vendori, ale căror preparate culinare cu siguranță vor cuceri publicul: Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck, Burger Peter, Crepes Charmees, Fane Curcanu’, Gourmet Street Food, La Finca Alioli, Meat Busters, Prosecco Van, Smokin’ Pig, Steakaway și Via Gofreria.
Burgeri, sandwich-uri, clătite, plăcinte, fripturi, paella și multe alte delicii așteaptă să fie savurate de gurmanzi pe terasă, sau chiar pe iarbă, într-o autentică atmosferă de picnic. Acestea vor constitui, cu siguranță, masa perfectă de weekend cu prietenii sau în familie, mai ales că vor fi completate cu spectacolele inedite în aer liber pregătite de trei dintre cele mai apreciate trupe autohtone.
Participanții sunt așteptați să se distreze pe ritmurile concertelor live susținute de către trupele Vama (joi, 14 iunie), Vița de Vie (vineri, 15 iunie) și Zdob și Zdub (sâmbătă, 16 iunie), începând cu ora 20:00.
Street Food in the Park este organizat cu sprijinul Rompetrol, Timișoreana, PepsiCola și PRO FM, iar accesul la eveniment este gratuit.
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți aici și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Leave a Reply