E vară! Cu Monini avem undă verde la salate!

Salatele sunt adorabile în fiecare anotimp, dar o tomată proaspătă și dolofană, cu miros de vrej sănătos și cu o fărâmă de brânză reprezintă prânzul, cina sau orice altă masă a zilei, preferată de mulți dintre noi. Iar pentru a completa deliciul, câteva picături de ulei de măsline sunt nelipsite. 

Vara deschide pofta adevărată de salate delicioase, aducându-ne pe masă o mare diversitate de legume. În plus, doar acum putem găsi la discreție și din abundență legume proaspete de grădină, hrănitoare și cu gust inconfundabil.
O salată ne poate asigura la o masă consumul mai multor porții de fructe și legume și este sursa unei game variate de vitamine, antioxidanți și nutrienți benefici. Pregătirea unei salate nu ne ia mai mult de 5 minute, partea cea mai bună fiind că o putem face combinând legumele dorite și adăugând uleiul de măsline preferat, atât de hrănitor pentru organism.

Uleiul de măsline extra virgin este cea mai bună alegere pentru asezonarea salatelor, grăsimile mononesaturate pe care le conține asigurând absorbția eficientă de nutrienți, carotenoizi, vitamine, pigmenți și antioxidanti din legume și fructe.
Monini propune uleiul de masline extra virgin Monini Classico pentru prepararea salatelor preferate. Ulei de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă, Monini Classico este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care completează și asezonează orice fel de mâncare, fiind indicat pentru orice tip de sosuri, fripturi ori garnituri.
Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă este varianta alternativă recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dress­ing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte sau crude, la sosuri, supe, fripturi și salate. Monini GranFruttato oferă un gust distinct, picant, datorat conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanti, cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apararea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Se recomandă uti­lizarea sa în stare proaspată pe bruschete, salate și legume fierte.
Monini Aromatizzatti este uleiul de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene. Cea mai la îndemână modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene, într-o formulă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.
Despre Monini, o alegere savuroasă și sănătoasă, pe site  sau pe pagina de FB

Leave a Reply