Gustări proteice Gerlinéa, ceva bun și sățios

Senzație de foame, sau doar poftă de ceva gustos? Obișnuința de a asocia cafeaua cu o gustare dulce poate fi acum satisfăcută cu produse mai sănătoase. Biscuiții și batoanele Gerlinéa îndeplinesc toate condițiile unei gustări perfecte: sunt sățioase (datorită conținutului ridicat de proteine), excelente la gust și cu puține zaharuri. În plus, conțin vitamine și fibre esențiale unei alimentații echilibrate. Sunt ideale ca gustare la orice oră, simple sau în combinație cu iaurt degresat sau fructe. 

Surprinzător probabil, dar gustările proteice te ajută să slăbești. Prin cele trei mecanisme – accelerează ușor metabolismul, prin crearea unui deficit caloric; sunt sățioase și țin de foame; reduc nivelul de grelină, cunoscută ca hormonul foamei.
Cercetări medicale, desfășurate în ultimii ani, au stabilit că proteinele contribuie la menținerea masei musculare și refacerea țesuturilor, având un rol esențial în vindecarea rănilor și a leziunilor pielii. Împreună cu dieta potrivită și multă mișcare, proteinele ne ajută să slăbim, fără să pierdem din masa musculară. Tot proteinele ne susțin sistemul imunitar, ajutându-ne în lupta cu virusurile și bacteriile, accelerând recuperarea organismului după efort sau boală. Un aport echilibrat de proteine în alimentație este esențial pentru menținerea sănătății și a unei siluete perfecte.

Ce poți alege, când îți este foame, sau poftă de ceva dulce

Gerlinéa Biscuiți Lămâie-Vanilie
Biscuiți savuroși, numai buni la un ceai aromat sau o cafea tare. Sau pur și simplu, ori de câte ori ți-e foame sau poftă de ceva dulce. Bogați în proteine, cu un conţinut redus de zahãr și îmbogãţiţi cu 6 vitamine (E, PP, B1, B2, B6 si B9), biscuiții combină prospețimea lãmâii cu tandrețea vaniliei la un minim de calorii (89 kcal/1 porție = 3 biscuiți). Preţ recomandat: 13lei/ 8 porţii (24 biscuiți).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Portocale sunt delicioase, cu conţinut pufos de ciocolatã şi cremã de portocale. Sunt bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi, sursã de fibre, cu numai 130 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Banane au un conținut redus de zahăr (-58%*), fără îndulcitori. Sunt bogate în proteine vegetale (22%) și fibre, conțin cubulețe de banane deshidratate și au doar 100 de kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolată sunt un răsfăț complet de ciocolată albă și neagră, învelite în ciocolată neagrã fină. Bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi și îmbogãţite cu 5 vitamine (B1, B6, B9, PP și E), cu numai 127 kcal/baton. Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Gerlinéa Batoane Ciocolată – Zmeură sunt învelite în ciocolată neagră cu umplutură delicioasă de zmeură răcoritoare. Au un conţinut redus de grãsimi, bogate în proteine, o sursă naturalã de vitamina C (102 kcal/baton). Preţ recomandat: 36,90lei (12 batoane x 31g).


Produsele Gerlinéa  Pot fi găsite în marile lanțuri de magazine, în rețelele tip Plafar şi pe www.nutrivita.ro.
*comparativ cu media batoanelor de ciocolatã din piață

 

 

Leave a Reply