Olga Bălan a defilat pentru designerul Flora Năstase

Vineri, 9 noiembrie, în deschiderea Mariage Fest, ce are loc zilele acestea la Palatul Parlamentului, designerul Flora Năstase a prezentat o colecție dedicată femeii rafinate, ce poartă cu nonșalanță, indiferent de vârstă, haine și accesorii din blană.

Colecția Florei Năstase, inspirată de divele anilor ’30-40 a fost prezentată de numeroase persoane publice, iar la succesul acesteia au contribuit coafurile și machiajul retro realizate de Paul Bălăneanu și Alexandra Vlad. 

Olga Bălan, artista ce anul acesta a reușit să iasă cu strălucire dintr-un con de umbră și să se reafirme pe scenele românești, a prezentat o haină lungă, somptuoasă, potrivită cu frumusețea sa clasică, de tip slav. 

Momentul așteptat de întreaga audiență a fost cel în care, singurul reprezentant masculin al show-ului, Adrian Enache, a pășit pe scenă alături de fiica sa, Diana.

Adrian a condus apoi, pe rând, pe catwalk, doamnele ce au acceptat să îmbrace prețioasele haine. Printre acestea: Costina Cheyrouze – actriță la Teatrul Național „I.L.Caragiale” din București și Amyra Badro, balerină la Basel, în Elveția, dar și Ozana Barabancea, Paula Chirilă, Maria Constantin, Annes, Raluca Andrei, Adela Diaconu, Alina Rugină, Roxana Niculae, Eveline Păuna.

Vestimentația lui Adrian Enache a fost realizată de Cornel Gache, designerul român ce și-a desăvârșit stilul prin studii de specialitate, în Italia.

Defilarea colecției Glamour Furs, prin eleganță, rafinament și contribuția stiliștilor și a celor care au prezentat ținutele, a fost un mic festival de modă. 

Au contribuit cu generozitate Alira Vinul și Cofetăria Rebecca.

 

 

Leave a Reply