Cumpărături cu stil și divertisment de calitate, la ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center a lansat campania ,,Winter Sales”, dând startul sezonului de reduceri. În perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019, bucureștenii sunt așteptați să descopere cele mai surprinzătoare oferte și reduceri de până la 70% în toate magazinele.

Deși blamată de majoritatea psihologilor, care i-au atribuit chiar și o zi a deprimării, denumită “Blue Monday”, luna ianuarie aduce totuși și bucurii. Este luna dedicată schiului, pentru cei pasionați, dar mai ales shoppingului, pentru marea majoritate. Iar faptul că Ziua Micii Uniri este declarată nelucrătoare favorizează plimbările și cumpărăturile.

Fie că obiectivul e completarea garderobei, o trusă nouă de make-up, un parfum, cărți, accesorii sau altele, clienții ParkLake vor fi cu siguranță întâmpinați cu oferte de nerefuzat. În plus, mall-ul a lansat si un program de spectacole educative pentru copii, ,,Căsuța cu povești muzicale”, astfel încât aceștia să se bucure de o experiență deosebită în timp ce adulții descoperă cele mai cool reduceri de iarnă. Astfel, în luna ianuarie a avut loc primul dintr-o serie de patru spectacole interactive pentru copii ce au în centru povești îndrăgite, în variantă reinterpretată muzical.


Pe data de 20 ianuarie, ora 17:00, cei mici au fost surprinși cu un spectacol de operă interactivă ce a îmbinat personaje, întâmplări și, mai ales, povețe din trei basme binecunoscute: ,,Fata babei și fata moșneagului”, ,,Motanul încălțat” și ,,Peter Pan”. Având, la nivel muzical, influențe atât folclorice, cât și din mediul creațiilor europene, spectacolul a reprezentat o călătorie fantastică în lumea poveștilor, dar și o modalitate de a aduce în lumină situații menite a-i educa pe micii spectatori în spiritul diversității și toleranței. În plus, la sfârșitul fiecărui fragment, au fost prezentate informații interesante despre compozitor, contextul istoric, epoca și stilul în care au fost scrise operele prezentate, dar și curiozități despre lumea artiștilor.
Acesta a fost, însă, primul spectacol de acest fel dintr-o serie de opere muzicale dedicate copiilor. În lunile care urmează, noi spectacole muzicale educative si interactive pentru copii vor avea loc pe scenă, în ParkLake. Astfel, spectatorii sunt așteptați să descopere trei povești alături de actorii veniți special pentru ei: ,,Aventura muzicală a domnului Goe” pe data de 10 februarie, ,,Făt-Frumos din Lacrimă” pe 17 martie și ,,Amintiri din copilărie” pe 14 aprilie, toate începând cu ora 17:00. Acestea își propun, la fel ca și primul spectacol, că le ofere copiilor învățături despre bine, curaj, cinste, folosindu-se de un limbaj pe înțelesul celor mici: muzica, povestea și jocul.
Cele trei spectacole au loc la parterul centrului comercial ParkLake, în zona main square, iar participarea la acestea este gratuită.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Leave a Reply