Destination, cafeaua care provoacă amintiri

Pentru fiecare dintre noi ritualul cafelei înseamnă ceva diferit: o clipă de evadare, un moment de răgaz, de extaz, o reîncărcare cu energie etc. Ei bine, cafeaua DESTINATION BIO te duce unde vrei tu.

 

O ceașcă de cafea fierbinte, aromată, cu un gust echilibrat. Așa cum trebuie. Cam la fel cu sorbitura, unica, primită în copilărie, din cafeaua pe care bunica și vecina sa, o doamnă venită din Sighetul Marmației și stabilită în cartierul bucureștean cu alură burgheză, o savurau în momentele de tihnă. 

Acolo, în acele momente de tihnă, pe care probabil nu le voi mai experimenta niciodată, m-a transportat pe mine ceașca de cafea Destination. În după amiezele în care bunica și d.na Lauber deschideau tacticos borcanul de sticlă în care păstrau boabele prețioase și scoteau din învelișul din piele de căprioară râșnița din alamă, cumpărată de la armeni. Iar casa se umplea de aroma cafelei și eu așteptam cu nerăbdare sorbitura îngăduită de bunica. 

Această cafea, numită DESTINATION și recent lansată la noi, este născută din pasiunea pentru călătorii și gastronomie a unuia dintre fondatorii mărcii, care a vizitat peste 140 de țări. Din dorința de a oferi iubitorilor de cafea o rețetă cât mai curată, apropiată de origini, nestandardizată de industria alimentară, fără coloranți și conservanți sau procese chimice de fabricație a luat naștere DESTINATION. De la boabe atent selecționate de la cultivatori ecologici, respectând principiile comerțului echitabil (preț corect al forței de muncă, neutilizarea copiilor la recoltare, preț corect față de producator), la procesul de torefacție (cunoscut și drept prăjire) artizanală lentă la Bordeaux, Franța, Destination întrunește toate calitățile unei cafele bune: este aromată, delicioasă, certificată ecologic, obținută din surse recunoscute și soiuri selecționate, cultivate pe plantații sustenabile, recunoscute în lume pentru savoarea cafelei și calitatea solului în care cresc (Mexic, Peru, Brazilia, Columbia, Guatemala, Etiopia și Honduras).


Și acum câteva informații:
Gama de asamblaje boabe sau macinată Destination cuprinde cafea din soiuri atent selecționate și asamblate precum Selection Pur Arabica sau Breakfast. Gama origini boabe sau macinată cuprinde produse ale căror boabe provin dintr-o singură sursă, cu gust și aromă unice ale respectivei zone de cultivare, precum Mexic, Peru, Honduras sau Etiopia. Torefierea lor se face artizanal, la Bordeaux, pe fiecare lot și cultură în parte, ceea ce amplifică savoarea și unicitatea fiecărui sortiment. Ambalarea se face local, punga de cafea fiind prevazută cu valvă de prospețime. După deschidere, se recomandă păstrarea bine închisă a pungii, in raftul cel mai de jos al frigiderului.


 Asemeni vinului bun, căruia oenologii îi pot identifica – după gust – originea, DESTINATION poartă în ea savoarea locului din care provine: platoul înalt mexican, solul vulcanic al Anzilor peruani sau al Etiopiei, grădinile însorite ale Columbiei, livezile Guatemalei sau din pământul fertil din Honduras. Astfel, fiecare zi cu DESTINATION e ca o promisiune de călătorie memorabilă.
Sortimente de cafea DESTINATION recomandate:
SELECTION PUR ARABICA 250G boabe sau măcinată – Rotundă și echilibrată
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-boabe-selection-pur-arabica-250g-555.html
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-macinata-selection-pur-arabica-250g-553.html

MIC DEJUN 250G macinată – Puternică și generoasă
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-liofilizata-breakfast-100g-554.html

ORIGINI
MEXIC 250G măcinată – Rotundă și generoasă
https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-macinata-origini-mexic-250g-556.html

INSTANT
MIC DEJUN 100G solubilă liofilizată – Puternică și generoasă – https://www.nutrivita.ro/eco/eco-destination-cafea-liofilizata-breakfast-100g-554.html

Găsim cafea DESTINATION la raionul de BIO din Equilibrium Mega Image, in magazinele Profi premium și online, pe www.nutrivita.ro. În curând și în alte magazine.

 

Leave a Reply