OptiGrill Elite, grătarul inteligent de la Tefal

Tehnologia care permite preparea acasă celor mai gustoase mâncăruri, la fel ca la marile restaurante, cunoaște o permanentă inovație. OptiGrill Elite de la Tefal este grătarul electric de ultimă generație, care permite obținerea unei fripturi cu un gust perfect

 

În bucătărie, oricât de priceput ai fi, sau poate cu atât mai mult cu cât ești instruit, rezultatele nu depind numai de ingrediente ci și de tehnologie. Să presupunem că aveți în plan să pregătiți o friptură în suc de lime și coriandru. Se pregătește o marinadă din ulei, usturoi, ceapă, ardei iute, chimen, lămâie și coriandru. Se unge mușchiul de vită cu amestecul savuros și se lasă aromele să se întrepătrundă la frigider pentru patru ore. Până aici importante sunt ingredientele și puțină pricepere. Apoi, se selectează programul special pentru vită, se așază carnea și… gata friptura!

Performanța se datorează senzorului patentat care măsoară cu precizie grosimea cărnii și calculează numărul de porții de pe grătar, iar parametrii de gătire sunt ajustați automat.
La acesta se adaugă interfața inteligentă care prin indicatoare luminoase și sonore anunță momentul perfect pentru gătit, dar și când friptura a atins stadiul dorit: rare, medium sau well done.
OptiGrill Elite dispune de 12 programe automate, dintre care 5 pentru carne: vită, burgeri, piept de pui, cârnați și bacon plus 7 programe pentru pește, fructe de mare, panini și legume (ardei, vinete, cartofi și roșii).

Modul Manual permite selectarea temperaturii și timpului și obținerea unui fripturi potrivite cu gustul fiecăruia. Desigur, există și funcția pentru decongelare pentru a reduce timpul de așteptare.
Noiembrie aduce 10 puncte extra în Club Tefal dacă achiziționezi orice grătar electric Tefal. 
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Leave a Reply