Gustoase, preferate, cu Vegeta asezonate

Tobă. Jumări. Cârnați. Sarmale. Friptură de porc. Friptură de… Câte dintre acestea se regăsesc pe lista fiecăruia dintre noi? Dacă măcar o parte decideți să le preparați acasă, Podravka, prin brandurile Vegeta și Lino vă vine în ajutor, cu trei produse pentru toate gusurile.
Doar citind aceste rânduri și simțiți textura și savoarea mâncărurilor alese. Iar un mic adaos de condimente, fără aditivi, vă garantează un rezultat comparabil, care îi va entuziasma pe toți invitații voștri. 
Vegeta Natur Condimente pentru sarmale este o simfonie de arome: boia de ardei dulce, ceapă și roșii deshidratate, usturoi, piper negru, frunze de pătrunjel, rozmarin, oregano, cimbru și măghiran. Și sare de mare. Pentru un gust cât mai bun trebuie să știți că la fiecare 100 de grame de carne tocată se pun câte 5 grame de Vegeta. Sau și mai ușor, rețineți că este necesar un plic de condimente pentru 500 de grame de carne.


Friptură din pulpă sau cotlet de porc se marinează cu Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc. Se presară conținutul unui plic peste 600 de grame de carne, se adaugă puțin ulei, se masează bine și se lasă la „odihnit” o jumătate de oră înainte de a pleca spre cuptor sau tugaie Combinația de condimente atent selecționate va pune în evidență tot ce este mai bun în carne, te vei convinge.
Nu în cele din urmă, Vegeta Natur Condimente pentru ceafă de porc este o combinație de mirodenii și ierburi aromatice care oferă fripturii de porc (indiferent dacă este pregătită pe grătar, la cuptor sau în tigaie) o aromă îmbietoare și o culoare vie.

Leave a Reply