Monini, ingredientul secret al Moșului

Ne-am bucurat cu toții de noaptea de Ajun, de cadourile ce s-au revărsat sub brad, ba unii dintre noi l-au și surprins pe Moș Crăciun, când le livra. Urmează acum zilele plăcute în care ne facem vizite, savurând deliciile pregătite de gazde și schimbând impresii despre cadourile primite. Dar unora dintre noi Moș Crăciun le-a adus un ingredient secret, care să facă preparatele mai sănătoase și savuroase. 

Sărbătorile de iarnă sunt pentru mulți dintre români un prilej de a savura mese îmbelșugate alături de cei dragi. 
Pentru gurmanzi, și nu numai, Monini are pregătită o gamă completă de uleiuri de măsline și de sosuri speciale, pentru preparea rețetelor tradiționale într-un nou „format”.


Monini Classico este uleiul de măsline extra virgin renumit pentru aroma sa consecventă. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări de la sosuri și fripturi, până la salte sau garnituri.
Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă, este alternativă recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte și crude, sosuri, supe, fripturi și salate.
Monini GranFruttato are un gust distinct, picant datorat conținutului bogat de polifenoli și antioxidanți cărora medicină modernă le atribuie un rol fundamental în apărarea organismului împotrivă îmbătrânirii celulelor. Este recomandat a fi utilizat în stare proaspătă pe „bruschetta“, salate, legume fierte.
Monini Aromatizzatti, este uleiul de măsline îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene, care permite redescoperirea bucătăriei italiene într-o formă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.
Sosurile Monini Pesto dau o notă specială tradiționalelor paste italiene. Ingredientele simple și autentice sunt combinate pentru a obține toate aromele mediteraneene într-un fel de mâncare unic.
Monini Oțet și Glazes sunt produse premium cu gust superior și parfumuri deosebite, obținute după tradiții străvechi. Procesele de producție sunt toate naturale și concepute pentru a îmbunătăți proprietățile lor particulare, ceea ce conferă o calitate deosebită. Ea este dată de materiile prime foarte speciale care le recomandă ca dressinguri pentru salate, carne și pește în combinație cu uleiul de măsline extravirgin.

Leave a Reply