Vegeta schimbă ambalajul, pentru și mai multă savoare

Vegeta știe că ne bazăm pe punguța cu granule, ca pe un prieten vechi și drag. Și pentru  a nu pierde nimic din prospețime și savoare, a introdus un nou ambalaj, cu sistem deltapack cu zipp, pentru adaosul universal pentru mâncăruri, atât varianta la 250 cât și cea la 500 de grame. 

Bucătarul iscusit știe cum să dea gust mâncărurilor, folosindu-se de ingrediente proaspete și de calitate. Cei mai puțin iscusiți, cu resurse de timp sau ingrediente limitate, am aflat de mult că Vegeta, binecunoscuta bază pentru mâncăruri, îmbogățește gustul și face din orice preparat un festival al aromelor. 
Iar Podravka, producătorul Vegeta, știe că ne bazăm pe gustul inconfundabil și de încredere al produselor sale și drept urmare a pus calitatea înainte de orice altceva. Este motivul pentru care a pus tehnologia în slujba naturii, pentru a păstra nealterată acestă comoară. A ales pentru Vegeta cele mai bune legume și condimente. Și nu s-a zgârcit nici la cantități, folosind atât cât a fost nevoie pentru a obține un produs bogat, care să dea preparatelor gustul fabulos pe care îl caută orice bucătar și orice gospodină.

Iar ca gustul bun să rămână constant, până la ultima granulă, Vegeta adaos universal pentru mâncăruri, atât la 250 cât și la 500 de grame este acum disponibilă într-un nou ambalaj, cu sistem deltapack cu zipp. Asta înseamnă că din momentul în care deschizi celebra punga albastră de Vegeta – care poartă imaginea emblematicului bucatar – și până o vei fi terminat, conținutul va fi de fiecare dată la fel de proaspăt ca prima dată.


Folosind tehnologia deltapack cu zipp pentru noul ambalaj, brandul Vegeta este reîmprospătat și întinerit, oferind consumatorilor multiple avantaje. Pentru că Podravka s-a gândit cum să îți fie ție mai practic, mai economic și mai bine. Și pentru că obiectivul principal a fost dintotdeauna acela de a aduce în farfurii, spre încântarea consumatorilor, gustul adevărat al legumelor și condimentelor, păstrat intact în ambalaj până la ultima linguriță. Un gust și o calitate inconfundabile pe care, din 1959, de la lansarea Vegeta, nimeni nu a putut să le imite, deși mulți au încercat. „Linguriță după linguriță” și „generație după generație”, Vegeta (adaosul universal pentru mâncăruri numărul 1 în Europa) oferă consumatorilor din mai mult de 40 de țări produse de cea mai bună calitate, nefăcând niciun compromis.

Leave a Reply