Salate bune ca…păcatul – Eva!

E cald, cald, foarte cald… dar cât de mult am așteptat perioada aceasta a anului! Iar când ne săturăm de bogăția de roșii și de gustul apetisant al ardeilor și castraveților, din care sunt compuse mai toate salatele noastre, intervine ea, Eva! Eva este un brand de conserve de la Podravka, care conține și  o varietate de salate uimitoare și extrem de hrănitoare. Trebuie doar să le descoperim.

 

Cunoașteți cu siguranță expresia “ bun ca păcatul”. Ei bine, salatele Eva se potrivesc perfect expresiei. Savuroase, inspirate din dieta mediteraneană, păstrând aceleași principii: sănătos, gustos, ușor digerabil. Ceva potrivit pentru vară, dar care să te și sature. Care să îți ofere și nutrienți esențiali. O salată bogată, care conține și unul dintre elementele esențiale ale dietei mediteraneene: peștele. Și nu orice pește, ci ton, specia care a cucerit cei mai mulți consumatori. Un pește bogat în acizi grași Omega-3, al cărui gust se potrivește cu o multitudine de ingrediente, fără a acoperi și nici măcar influența gustul acestora. Din inima mării, cele mai bune bucăți de ton, de cea mai înaltă calitate, bogate în proteine, aminoacizi și minerale esențiale, ajung direct în salatele EVA. Doar trebuie să îți alegi combinația care îți place cel mai mult și îți satisface pretențiile culinare. Deși îți garantăm că toate cele șase sortimente – cu quinoa roșie, orez sălbatic, cous-cous, salata mediteraneană, mexicană ori dalmată – sunt delicioase. Fiecare în felul ei, datorită ingredientelor sale și combinației obținute.
Dacă ești deja printre cei care se hrănesc sănătos, acordând o atenție specială alimentației, probabil că deja ai o relație cu quinoa. Această psudo-cereală înrudită cu sfecla și spanacul, hrănitoare și ușor de digerat. EVA Salată de Ton cu Quinoa roșie este combinația perfectă pentru o masă rapidă dintr-o zi toridă. O salată pe cât de sățioasă, pe atât de inofensivă pentru silueta ta.


Orezul sălbatic, nerafinat, care păstrează în bobul său toți nutrienții, alături de același ton delicios, este o altă propunere: EVA Salată de Ton cu Orez sălbatic. Doar deschizi cutia și, fără niciun alt efort, ai o masă completă, rapidă și practică, din ingrediente naturale. O porție potrivită, atât cât îți este necesar să mănânci într-o zi în care nici nu-ți stă gândul la mâncare. De căldură, desigur.


EVA Salată de Ton cu Cous-Cous. Cu un gust neutru, ce îi permite să absoarbă aromele celorlalte ingrediente, cous-cous este aliment principal în Maroc, Tunisia și Algeria. Țări în care arșița este un mod de viață. După ce micuțul bob de pastă făinoasă și-a arătat calitățile, el a devenit emblematic și pentru bucătăriile Orientului Mijlociu și Bazinului Mediteranean, iar în final a cucerit întreaga lume. Te va cuceri și pe tine, în delicioasa combinație cu ton.
EVA Salată de Ton Mediteraneană este esența dietei sănătoase, a celei care îmbină trei elemente definitorii: peștele (ton), măslinele și uleiul de măsline, comoară de aur galben. Te vei îndragostide această salată!
La vremuri fierbinți, gusturi… fierbinți. EVA Salată de Ton Mexicană, care pe lângă pește mai conține măsline și porumb, satisface pe deplin pretențiile celor care adoră gustul picant. O tornadă de arome care încing metabolismul dar și imaginația, o experiență culinară care se va vrea repetată din nou și din nou.
Fasole albă, morcovi, felii de măsline verzi, bucăți de ton și un strop de lămâie. Rețeta EVA Salată de Ton Dalmată care, cu mirodeniile ei, este o neprețuită plăcere pentru papilele gustative. Salată care – alături de celelalte sortimente pe care ți le propunem – îți va demonstra că a mânca vara ușor dar sățios și savuros, este foarte, foarte simplu. Dacă te apropii de Eva! 

Leave a Reply