Laboratoarele Fiterman – game de cosmetice pentru un ten plin de vitalitate

Când nu mai suntem perfect mulțumite de felul în care pielea noastră se simte și arată, începem să cercetăm ce mai e nou prin târg, ce au mai descoperit prietenele, sau și mai rău, ce nu funcționează și ar trebui evitat. Cosmeticele Laboratoarele Fiterman, gamele Cannabis și Anti-Age HA au rețete ce garantează o piele plină de vitalitate, radiantă și elastică.
Periodic este recomandat să schimbăm câte ceva în rutina noastră de îngrijire. Modificări ale temperaturilor sau a condițiilor de mediu, poate a programului de muncă, somn etc impun ajustarea ritualurilor de înfrumusețare, includerea sau excluderea unor produse, neînsemnând că la cele care au dat rezultate trebuie să renunțăm definitiv.
Cosmeticele Laboratoarele Fiterman conțin ingrediente ce pot susține regenerarea tenului, aducându-și aportul la menținerea strălucirii pielii. Produsele dezvoltate de specialiștii Fiterman Farma se bucură de experiența farmaceutică acumulată în 25 de ani.
Cele două molecule de acid hialuronic ultrapur (superacid hialuronic și nanoacid hialuronic) din compoziția cosmeticelor Laboratoarele Fiterman acționează în diferite straturi ale pielii, cu hidratare vizibilă la exterior, dar și în profunzime. Acest lucru permite fuzionarea cu straturile superficiale ale pielii și acționează ca o barieră de protecție care menține hidratarea pe o perioadă îndelungată. Tenul devine mai neted, iar ridurile sunt mai puțin vizibile.
Hidratarea interioară este și ea un factor important, însă nu este suficient. Pentru efecte vizibile și rapide, este importantă aplicarea externă a acidului hialuronic, spun specialiștii.


Gama Cannabis răsfață și hrănește pielea
Produsele din gama Cannabis au în compoziție ulei de canabis, extrem de bogat în vitaminele A, B, C, D și E precum și în acizi grași Omega 3-6-9. Vitaminele au un puternic efect antioxidant, iar acizii grași stimulează producția de elastină și colagen. Astfel, pielea își păstrează elasticitatea specifică, iar procesul de reînnoire celulară este intensificat.
Gama Cannabis conține creme pentru ten și corp cu arome fructate suave care se păstrează întreaga zi, un serum cu efect de luminozitate instantaneu, dar și produse destinate bărbaților. Balsamul după ras calmează pielea și o energizează, iar crema de față îi oferă tenului un boost de hidratare până în straturile cele mai profunde.


Gama Anti-Age HA, pentru un ten cu aspect mai tânăr
Formulele produselor din gama Anti-Age HA asociază ingrediente de ultimă generație recunoscute la nivel internațional. Cremele au o compoziție lipidică similară cu structura pielii, ceea ce le face mai ușor de asimilat. Toate produsele conțin vitamina E, denumită și vitamina tinereții, cu rol antioxidant care încetinește procesul de îmbătrânire al țesuturilor.
Gama Anti-Age HA conține cremă de zi și cremă de noapte, dar și o mască cu efect puternic restructurant, care este recomandată a se aplica de două ori pe săptămână. De asemenea, zona ochilor beneficiază de o atenție deosebită datorită cremei intens reparatoare ce poate fi utilizată atât dimineața cât și seara.
Despre produsele Fiterman, mai multe informații aici
https://www.facebook.com/CosmeticeLaboratoareleFiterman
https://www.instagram.com/laboratoarelefiterman/

Leave a Reply