În căutarea gustului aceluia, al mâncărurilor pregătite acasă

Tot ce faci, să faci cu plăcere! Sună a clișeu și cam idealist, nu-i așa? Dar dacă ai ingredientele și ustensilele potrivite, este posibil, cel puțin în gastronomie. 

 

Pasionați de gătit – bucuroși că ne putem desfășura sau doar constrânși de pandemie – prin reducerea opțiunilor de luat masa în oraș, trebuie să recunoaștem că în ultima vreme am petrecut mai toți, ceva mai mult timp în bucătărie. Și am început să fim mai preocupați de ceea ce dă gust mâncării, să stăpânim mai bine procese tehnologice, să știm să alegem și să combinăm ingrediente.

Și am aflat că adevăratul secret stă în adaosurile alimentare și în condimente. Folosite în exact preparatele pentru care au fost create, în exact cantitățile potrivite – nici prea mult, nici prea puțin – ele sunt ajutoarele care fac dintr-un amator un profesionist. Pentru că oricât ai fi de inventiv în a combina ingrediente diverse, tot se va găsi un condiment care să le lege perfect, să dea gustul acela, de mâncare pregătită acasă. Iar aici intervine Podravka, fiindcă știe bine ce ne place tuturor.
Este deja toamnă, este vremea legumelor, a aromelor pătrunzătoare, îmbietoare, a mâncărurilor consistente, sățioase, hrănitoare și gustoase. E vremea ca tocănițele să primească atingerea magică pe care Vegeta Natur cu un procent de 30% de legume este pregătită să o ofere. Este un produs fără adaos de conservanți și monoglutamat de sodiu, fără gluten, adaos de arome și coloranți artificiali. Pentru un pachet de 300 de grame sunt folosite nu mai puțin de 900 de grame de legume proaspete, și asta cam spune totul.

Hmmm, poate voi încerca și în zacuscă! Dar într-o varză pregătită pentru a se tăvăli împreună cu niște tăiței de casă, într-un castron încăpător, tot adaug un pic. 


Dacă tot s-au mai potolit cât de cât temperaturile, parcă merge o supă de găină cu găluști mari ca o lună plină, pufoase, delicioase. O linguriță din extractul de carne deshidratată și nouă tipuri de legume și 13 condimente care compun Vegeta Natur Gust de Găină nu poate strica, cu siguranță! O linguriță la fiecare sfert de litru de lichid, ca să fie mai precis.
Dar dacă tăiței cu varză nu sună bine (deși gustul este extraordinar!)  poate merge o mâncărică de cartofi. Cu multă ceapă, cu mărar din belșug și cu Vegeta Condimente pentru cartofi.

Am înțeles, să nu insistăm cu legumele, preferați proteinele din carne.

Orice tip de carne veți alege, Vegeta Natur vă oferă condimentele perfecte:
• Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu
• Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc
• Vegeta Natur Condimente pentru ceafă de porc
• Vegeta Natur Condimente pentru carne de miel
• Vegeta Natur Condimente pentru pește
• Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar
Pentru sortimentele Vegeta Natur Condimente pentru pui auriu, Vegeta Natur Condimente pentru carne de porc, Vegeta Natur Condimente pentru carne la grătar și Vegeta Natur Condimente pentru cartofi, vei găsi și variantele „la doză”, cu diferite gramaje.

 Aveți aici poza cu tăițeii cu varză, pentru inspirație. Cu sau fără Vegeta, cum doriți! 

Leave a Reply