Noua colecție Sabon Fresh & Glow dezvăluie cea mai frumoasă versiune a ta

Știți cum suntem: mereu în căutarea unui  elixir, poțiune sau măcar aplicație care să ne facă (să părem) mai frumoase, mai tinere, mai… Noua colecție Sabon – Fresh & Glow este dedicată celor care doresc să dezvăluie o versiune mai bună, mai strălucitoare a tenului lor. În realitate, nu doar cu un filtru, pe ecran.

Există etape în viață menite a ne ajuta să ne dezvoltăm din ce în ce mai frumos și trainic. La fel există și pentru pielea noastră momente cheie în care putem acționa, pentru ca ea să fie și mai sănătoasă, și mai frumoasă. Ca să te bucuri de un astfel de moment, trebuie să incluzi în ritualul tău de beauty produsele din noua colecție Sabon – Fresh & Glow. Și apoi, ce? Apoi vei vedea rezultatele!

Explorarea frumuseții supreme și apetitul pentru inovație și-au dat întâlnire în noua gamă de îngrijire a tenului marca SABON, printr-o splendidă colecție de exfoliante și produse de curățare create pentru tine și pielea ta.

Noua linie Fresh & Glow include șase produse de îngrijire ale pielii, fiecare reprezentând un pas către dezvăluirea unui ten nou și radios: exfoliant pentru față 2 in 1 (cu aromă de lavandă sau de mentă), săpun de față solid, ulei de curățare, mască Dead Sea cu nămol și, noutate absolută, o mască-gel florală.


De ce iubesc produsele Sabon

Simplu, aș răspunde așa: la Sabon pofta de a rafina în mod constant nivelul de beauty, care îți desăvârșește fiecare zi, nu cunoaște limite. 

În noua gamă, formulele produselor sunt în proporție de peste 80% de origine naturală și conțin trei ingrediente de bază ce-și unesc efectele benefice pentru a-ți îngriji pielea cu o extraordinară delicatețe: extract din Trandafir de Jericho – pentru hidratare profundă, minerale de la Marea Moartă – pentru reglarea metabolismului celular, și apă de trandafiri –pentru catifelarea și calmarea pielii.
Produsele sunt vegane, fără silicon, parabeni și uleiuri minerale, cu un parfum proaspăt de roze, nonalergic, creat speciat pentru a nu irita pielea sensibilă a feței.
Mai mult decât atât, te vei bucura și de două accesorii esențiale în ritualul de exfoliere și curățare a feței: pensulă pentru aplicarea măștii, care va îmbunătăți vizibil dinamica rutinei tale de îngrijire și o perie de curățare, extrem de eficientă.
Intră pe www.sabon.ro sau mergi în magazinele Sabon, și bucură-te de produsele Sabon în siguranță!

 

Leave a Reply