Când vine Crăciunița la masă

De câteva zile a revenit pe rafturile supermarketurilor Salata Crăciuniță de la Eisberg – o combinație de rădăcinoase și frunze proaspete: endivia, frisee, radicchio, morcov, sfeclă roșie. Ingredientele versatile permit asocierea atât cu preparatele de post dar și cu mesele bogate din perioada Sărbătorilor. 

 

V-am povestit cum m-am îndrăgostit eu iremediabil de salatele de la #eisberg?
În urmă cu destul de mulți ani, în preajma Crăciunului, când făceam ultimele cumpărături, cele de produse fresh, la Kaufland, am văzut punga și mi-au atras atenția denumirea și ambalajul vesel. Pe lângă pungile cu salate am mai luat și ceapă feliată, roșie și albă, morcovi bastonașe și parcă și varză.
Mi-a plăcut teribil ideea de a le avea gata de pus în farfurie și accesibile ca preț, mai ales când dorești să petreci timpul prețios cu cei dragi, nu în bucătărie.
Când am deschis punga am fost pur și simplu cucerită de prospețime și de eleganța firelor delicate de sfeclă. Era cu adevărat festivă!


De atunci am căutat mereu la raft produsele Eisberg și niciodată nu am fost dezamăgită.
După ceva timp am ajuns să cunosc oamenii din spatele brandului, de la cei aflați la curățare, spălare și ambalare până la manageri și să mă implic în promovarea produselor lor. Am observat grija lor pentru fiecare amănunt care poate face diferența dintre un produs bine făcut și unul excelent.
Acum salata Crăciuniță este din nou pe rafturile supermarketurilor și o veți găsi acolo până după Sărbători, cum îi șade bine unui produs sezonier. Este consistentă, putând fi consumată ca atare, pentru a oferi organismului un boost de energie și o pauză de la mesele îmbelșugate, greu de digerat. Și în plus, fiind gata de consum, oferă timp liber, de petrecut cu cei dragi. 

Eu continui să o consider excelentă, dar poate sunt eu subiectivă.
Mai bine încercați și voi, să vă formați propria părere!

Leave a Reply