Ce se întâmplă în Regatul Magic al Cadourilor de la Sabon?

Nici n-am revenit bine din Regatul Unit și am aflat despre un alt regat, de aici, de la noi.
Un Regat al Cadourilor unde
 atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie, oferindu-ți șansa să explorezi cu migală întreg universul de cadouri Sabon. Pentru că anul acesta Crăciunul va fi altfel, dar bucuria cadourilor va rămâne nealterată.

 

Am pierdut multe dintre obiceiuri în acest an, am petrecut sărbători colective sau personale în izolare, am renunțat la sau am adaptat vacanțe, dar am păstrat bucuria de a dărui.
Iar în preajma bradului împodobit, în liniștea căminului în care plutește subtil aroma dulce de scorțișoară și vanilie, cu siguranță ne vom dori să putem oferi ceva special celor dragi.

Colecția splendidă de cadouri Sabon poate fi o sursă perfectă pentru a crea momente de încântare și surprize incredibile. Sabon a pregătit o gamă bogată de seturi-cadou, fiecare produs în parte fiind selecționat cu dăruire astfel încât să se completeze perfect iar tu să oferi doar bucurie celor dragi. Cadourile sunt ambalate cu rafinament într-o cutie elegantă, învelită în hârtie albastră, fină ca mătasea, iar ca ultim detaliu este adăugată panglica de satin.

Și în plus, avem Sugar Plum, aroma gingașă a floarei de prun, care desăvârșește colecția de produse Sabon în ediție limitată. Un parfum festiv care alături de notele florale delicate, completate cu mosc și lemn de santal,oferă noii game senzualitate și mister.

 

Vei regăsi această mireasmă specială în produsele preferate precum exfoliant și loțiune de corp, ulei de duș, unt de mâini, EAU de Sabon, aromă de cameră, săpun, bulgăre mineral plus un produs specific perioadei magice ce urmează, lumânarea parfumată, toate menite să-ți înnobileze căminul și să-ți prefacă ritualul de beauty în cea mai savuroasă poveste, cu iz de Crăciun.

 

Pentru darurile pe care dorești să le oferi celor dragi, sau poate le vrei penttu tine, descoperă Regatul Magic al Cadourilor pe care Sabon ți l-a pregătit pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță!

Leave a Reply