ReIMAGINE HUB te invită să descoperi Tarotul de Marrakech

Sâmbătă, 12 Decembrie, 10:00-18:00, via zoom.us ai șansa să descoperi cum te poți folosi de arhetipurile și simbolurile din Tarotul de Marrakech pentru procesul tău de cunoaștere de sine sau pentru practica ta în dezvoltare personală, terapie sau analiza viselor.

 

Acest atelier propune o călătorie în timp pentru a descoperi civilizații pierdute și va oferi posibilitatea de a deprinde o modalitate de lucru, utilizând Tarotul de Marrakech.

Tarotul de Marrakech nu este un joc divinator. Acesta a fost conceput pentru a se adapta foarte precis dezvoltării personale, procesului de cunoaștere de sine, terapiei și psihanalizei. Compus din arhetipuri foarte profunde ce se înrădăcinează în memoria tuturor civilizațiilor, acesta este adaptat în particular analizei viselor și oricărui proces creativ.

Tarotul de Marrakech pune în relație diferitele civilizații ale pământului, arată mai degrabă asemănările decât deosebirile, construiește pasarele, stabilește legături, deschide perspective.

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu. Un cadou special de Crăciun din partea lui Georges Colleuil va consta într-un deck de Tarot de Marrakech pe care îl veți primi prin curier o dată ce înregistrarea participării a fost confirmată conform condițiilor de mai jos. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us  și este deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Trebuie menționat că acest atelier este opțional și nu contează în cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale. 

 

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

Costul atelierului este de 500 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 30 Noiembrie 2020, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

 

reIMAGINE Hub este un spațiu dinamic, extrem de adaptabil la nevoile individuale sau colective ale celor care îl accesează, fiind inspirat de trăirile fiecăruia dintre noi. În acest „alter ego” al platformei reIMAGINE publicul va avea acces la o serie de cursuri practice și ședințe de coaching și cunoaștere de sine, construite riguros și cu grijă de echipa de traineri și facilitatori, coordonată de Monica Măgureanu – absolvent Fundamentals of Systemic Coaching Class, organizat de Metasysteme Coaching, Alain Cardon & practician și formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Mai multe detalii pe site 

Despre Georges Colleuil găsiți mai multe detalii pe www.georgescolleuil.ro

 

Leave a Reply