Poveste de iarnă, cu Sano

Insist de ceva timp cu felul în care aceste sărbători vor fi mai speciale, tocmai pentru că au intervenit și intervin restricții care ne obligă să redimensionăm petrecerile, cadourile…și celelalte. Dar de casă, de atmosferă, de curățenie, cu siguranță suntem cu toții mai preocupați, pentru că “acasă” a devenit cel mai prețuit și sigur loc.

Moș Nicolae tocmai a umplut  ghetuțele, strecurându-se undeva în noapte, pentru că el circulă în interes de serviciu și îi este îngăduit. A adus dulciuri și chiar jucării celor mai ascultători, anticipând puțin din bucuria provocată de mai darnicul Moș Crăciun.

Nouă, celor mai maturi ne-a adus…aminte că trebuie să curățăm casa, să o parfumăm și să o decorăm, să avem grijă să pregătim prăjiturele pentru Moș Crăciun și mai ales pentru cei dragi. Pentru că acasă este acum, mai mult decât oricând, locul cel mai de preț. 

Ajutorul vine ca de obicei, de la Sano. O întreagă echipă, cu membri mai vechi sau mai noi invadează casa și o fac să devina strălucitoare și primitoare pentru toți cei dragi. 

Maxima – spiridușul hainelor curate, Spark – zâna vaselor strălucitoare, Bamboo – laveta fermecată și Fresh Home – piticul parfumului de durată îți vin în ajutor iar treaba merge strună.

Iar dacă te preocupă deja subiectul prăjituri și alte copturi, mai este loc pentru magie. Acest burete nu doar că nu are nevoie de detergent dar va curăța și zone precum pereții în caz că cei mici s-au gândit să transmită lista către Mosu’ într-un mod mai neconvențional. 
Tot magică este și hârtia pentru copt din 100% celuloză pe care poți coace turtă dulce și multe firsecuri. Suita o încheie Forte Plus cu parfum de lămâie în caz că ies cozonacii din tavă și trebuie să cureți cuptorul după.

 

Mai sunt produse ce pot ușura munca: odorizantul Sano Fresh Home pe care îl poți folosi ici și colo pentru un strop de prospețime, Sano Jet+ cu oțet și levănțică pentru o curățare ușoară prin casă și recent lansata lavetă din fibre de bambus.
Orice decizi să folosești, casa va străluci, iar tu te vei așeza mulțumită să urmărești câteva episoade preferate pe Netflix, în liniștea căminului tău curat și parfumat.

 

Leave a Reply