WMF – modernism și tradiție germană

Ce aduce bun în bucătăriile noastre luna Decembrie? Eleganță, atenție la detalii și calitate germană, întrucât WMF vine în România cu produsele de gătit, prezentare și servire a mesei, care întregesc perfect conceptul de rafinament gastronomic.

 

De  peste 165 de ani, rafinații în ale gastronomiei au măcar un accesoriu de bucătărie de la WMF  care îi ajută să își îndeplinească misiunea asumată, de a găti și servi cele mai bune preparate în propriile locuințe.

Fie că  folosesc un blender, mixer vertical, prăjitor de pâine sau vase de gătit și ustensile, alegerea lor se bazează pe două criterii esențiale: materialele din care au fost realizate și aspectul acestora, care garantează armonizarea cu celelalte elemente funcționale sau de decor.

Aspectul remarcabil și funcționalitatea complexă a produselor, transformă fiecare experiență culinară într-o adevărată bucurie. Elementul comun al produselor este aliajul unic din inox 18/10, Cromargan®, inovația WMF. Foarte lucios sau de un mat satinat, Cromarganul® arată mai bine, este ușor de curățat și își păstrează strălucirea pe toată durata vieții.

WMF reușeste să stabilească trendul în materie de ustensile și accesorii de bucatărie, dar rămâne, prin calitatea sa, atașat de rădăcinile sale germane. Cu produsele WMF creezi atmosfera perfectă prin patru momente magice. Pregătești masa – alegi ustensilele potrivite WMF pentru a toca și a amesteca ingredientele. Aprinzi aragazul și pui preparatele la gătit în vasele dedicate, iar între timp te ocupi de așezarea și decorarea elegantă a mesei.
Iar la degustare, întregește atmosfera magica cu un strop de vin, într-un pahar perfect, pentru că  ajutat de WMF, prepararea, gătirea, servirea mesei și a băuturilor devin cele mai frumoase momente ale zilei.

 

 

Leave a Reply