Serul Hyalu B5 de la La Roche-Posay redă volumul tenului sensibil

Recunosc că acest an atipic, în care pandemia ne-a schimbat radical modul de a interacționa, a avut pe ici, pe colo și părți pozitive: ne-a obligat să reevaluăm valorile, relațiile sociale și ne-a oferit mai mult timp liber, pe care să-l petrecem cu cei dragi, dar și să-l dedicăm propriei persoane. Am reușit să citim cărțile acelea care așteptau cuminți în raftul noptierei și ne-am permis să alocăm douăzeci de minute în plus îngrijirii personale.

Am profitat ceva mai mult de vară, de fructe și legume proaspete, procurate din piețe și nu doar din supermarket, pe repede înainte. 
Am făcut mișcare când a fost posibil, dacă nu altfel, măcar deplasându-mă mai mult fără ajutorul automobilului. Și da, am încercat să schimb și rutina de îngrijire, introducând produse noi, de al căror rezultat aveam de ceva timp nevoie. 
Așa am aflat despre Hyalu B5 Serum de la La Roche-Posay.  Poate atunci când am decis să-l încerc am fost subiectivă, pentru că aveam deja încredere în brand, cu care mă cunosc de ceva ani, destul de mulți. 
Dar Hyalu B5 Serum chiar respectă promisiunea de a repara tenul în doar 1 oră, redându-i elasticitatea și suplețea.  
Tenul sensibil, cum este cazul meu, își pierde volumul sau mai precis, pielea începe să îşi piardă elasticitatea şi flexibilitatea, care îi confereau fermitate şi vitalitate. Zi după zi, tenul capătă un aspect mai obosit şi mai tern, iar volumul şi luminozitatea acestuia sunt diminuate treptat. iar acest lucru se întâmplă în jurul vârstei de 30 de ani. 
Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.


După aproximativ o săptămână am observat o definire a conturul feței, mai ales în zona maxilarului și reducerea ridurilor fine. Iar la aplicare serul este plăcut, atât ca miros cât și ca senzație.
În completare am încercat și crema pentru conturul ochilor, din aceeași gamă. Și aceasta merită menționată, întrucât s-a situat printre puținele care nu îmi irită ochii. 
Serul este disponibil în farmacii sau pe site-uri de produse beauty, la prețul aproximativ de 150 RON, flacon de 30 ml.

Iar aici câteva informații despre cum acționează acest produs dermatologic antiaging: Moleculele de acid hialuronic cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor. Moleculele de acid hialuronic cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară. Vitamina B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. Madecassoside este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.

 

 

Leave a Reply