Crăciunul cu bunătăți de la 2Chefs (și un strop de inspirație)

Având mereu în atenție preferințele clienților, dar adaptate caracteristicilor unui Crăciun atipic, 2Chefs Hub și-a lansat oferta de pachete de Crăciun în două variante – pachete ce conțin preparate gata de consum și pachete UCook, destinate celor ce doresc să experimenteze gătitul în familie, bucurându-se astfel de timpul petrecut împreună.
Anul acesta Crăciunul va fi special, dar cu atât mai apreciat, consider. Deși fiecare si-ar dori să împartă timpul prețios cu cei dragi, de data aceasta ne putem manifesta dragostea de la distanță, oferindu-le ceva bun, pregătit și livrat în siguranță de 2Chefs.
2Chefs, adică o echipă de 15 oameni creată și coordonată de Nico Lontraș și Johnny Șușală și numită cu drag de cei doi chefi, Divizia de Catering.  

Oferta pachetelor de Crăciun de la 2Chefs este creată pentru a avea la dispoziție cele mai bune preparate – fie cele cu produse gătite 100%, ambalate în atmosferă protectoare sau cele cu pachete de gătit, prin care ei vă propun să le oferiți colaboratorilor prilejul de a găti împreună cu familia, de a savura ceva original si proaspăt. 2Chefs furnizează felurile mai complicate (garniturile) iar pentru celelalte pun la dispoziție instrucțiuni detaliate de gătire.

Prețul pachetelor gata de consum este de 400 lei și sunt disponibile în trei variante. Cea vegană include o plăcinta cu mere, în locul cozonacului cu nucă (de 1 kg) ce promite să-i încânte pe cei ce aleg variantele normale.

Pachetele UCook sunt disponibile în două variante, având în centru curcan sau porc, în funcție de preferințe, la prețul de 550 lei. 
Toate prețurile includ TVA și livrarea in București sau Ilfov, iar comenzile se primesc până în data de 18 decembrie la adresa stefania@2chefs.ro.

Credit foto: coxandcox.co.uk

Leave a Reply