Băneasa 000, făina care aduce pâinea bună pe masă!

Aroma pâinii calde este întotdeauna reconfortantă. Că ești înfometat, înfrigurat, sau doar obosit, mirosul de pâine proaspătă cu siguranță îți generează o stare plăcută și îți stârnește simțurile. Iar pâinea bună se face cu pricepere și pasiune, dar mai ales cu făină de calitate.

Când ai mâncat ultima dată o bucată de pâine de casă bună, crocantă și bine coaptă? Dar o felie de cozonac pufos, cu o coajă bună și o umplutură și mai bună? Recent, cu siguranță. Ei bine, sunt multe șanse ca acestea să fi fost săvârșite cu făina 000 de la Băneasa. 

 

Ce este, de fapt, făina 000?  Este o făina extra rafinată, prelucrată mult, ideală pentru aluaturi fine, aerate, așa cum este cel de cozonac sau de pâine. Are un conținut mare de gluten, iar din ea se obțin aluaturi fine, elastice, nelipicioase, care înglobează aer mult. Rezultatul? Preparate extrem de pufoase! 

Făina de calitate, timpul de dospire, timpul de coacere şi modalitatea de frământare sunt secretele unei pâini speciale sau ale unui cozonac de nota 10, perfect făcut din ingrediente absolut obişnuite. În plus, așa după cum susțin gospodinele pricepute, o doză de bună dispoziție, un strop de iubire și încredere cât cuprinde că nu vei da greș, completează rețeta cozonacului perfect și a unei pâini de casă senzaționale.

Pentru ca tu să pui pasiune și pricepere și să ai certitudinea că vei obține întotdeauna preparatul perfect, Băneasa recomandă Făina de grâu albă  superioară 000. 

Iar o pâine gustoasă aduce bucurie la masă! 

 

Leave a Reply