Chef Sorin Bontea a devenit ambasador al electrocasnicelor Bosch

Bosch anunță startul unei frumoase colaborări, ce pregătește numeroase proiecte interesante și surprize culinare – Chef Sorin Bontea devine ambasador pentru electrocasnicele Bosch în România.

Recunosc, spoturile mele preferate din ultima vreme promovează un brand care mi-a confirmat în timp încrederea cu care l-am investit. “ Like a Bosch” este o campanie inedită de imagine în care sunt promovate tehnologiile și electrocasnicele care pot transforma oricare utilizator întrun mic erou, cu ajutorul soluțiilor inovatoare pentru o viață sănătoasă și sustenabilă. Conceptul are la bază o abordare care înglobează o serie de idei, valori și așteptări pe care electrocasnicele Bosch le confirmă utilizatorilor.

Recent, am aflat că ambasadorul brandului pentru România a devenit Chef Sorin Bontea. Asocierea mi se pare extrem de potrivită, Sorin Bontea fiind profesionistul care reprezintă valorile brandului: calitatea fără compromis, perfecţiunea la nivel tehnic și fiabilitatea. 

 

 

 

Cu o experiență dovedită în anii de activitate, Chef Sorin Bontea reprezintă foartebine valorile brandului și este persoana potrivită pentru a transmite publicului larg plăcerea și bucuria de a găti, iar noi suntem încântați le oferim celor ce apreciază calitatea experiențe noi, pentru inspirație si starea de bine de acasă”, spune Irenne Wagner, Director de Marketing BSH Electrocasnice.

 

Colaborarea cu Bosch a venit în mod natural pentru sunt un utilizator vechi al electrocasnicelor brandului, mi-au câștigat încrederea, iar campania desfășurată atât la nivel internațional cât și local este cât se poate de autentică. Cine nu își dorește să se simtă „Like a Bosch” în căminul său?! bucur le pot recomanda oamenilor produsele pe care și eu le folosesc și care îmi ușurează munca acasă”, completează Chef Sorin Bontea.

 Pe parcursul parteneriatului, Chef Sorin Bontea va explora universul Bosch suținut de cele mai iscusite ajutoare. Preparatele ce îi poartă semnătura vor putea fi realizate de oricine în propria bucătărie și reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care vor descopere tainele gastronomiei.

Marca Bosch este cunoscută în toată lumea ca un simbol al calității superioare și al fiabilității. De mai bine de 85 de ani, electrocasnicele au demonstrat cu succes aceste fundamente, iar în Europa Bosch este cunoscut ca unul dintre cei mai importanți producători de electrocasnice. Produsele sunt concepute pentru a răspunde tuturor cerințelor din casele moderne. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și a soluțiilor surprinzător de simple, utilizatorii de electrocasnice Bosch obțin fără efort rezultate perfecte și își simplifică viața de zi cu zi. În plus, materialele folosite șidesignul atemporal, toate apreciate la nivel internațional, asigură fiablitatea Bosch.“Tehnica pentru o viață” este principiul de bază al mărcii Bosch pe care s-a consolidat de-a lungul timpului încrederea utilizatorilor săi.

 

 

Leave a Reply