Captain Cocoa aduce copiilor ciocolata organică PLAYin CHOC

PLAYin CHOC este organică, vegană, fără lactate sau alți alergeni comuni, compusă din doar trei ingrediente de bază: cacao din Peru, nucă de cocos din Indonezia și vanilie din Madagascar. Are un gust cremos, aromat, iar fiecare pachețel de ciocolată vine alături de o jucărie de construcție și de o lecție despre mediul înconjurător.

Cei mici sau cei îndrăgostiți de dulciuri pot întâmpina Sărbătorile de iarnă cu o ciocolată organică alături de Captain Cocoa, personajul preferat al copiilor care iubesc ciocolata și planeta Pământ, și care este comercializată în România de The Chocolate Makers.

Ea a a fost creată de un cuplu de părinți din Marea Britanie din dorința de a oferi propriilor copii un produs sănătos și delicios, care să nu conțină zahăr rafinat și care în același timp să fie și educativă. Astfel, dulcele vine la pachet cu o jucărie sau un joc de construcție și lecții despre mediul înconjurător.

Ciocolata, care a câștigat Premiul Mondial pentru Inovație Alimentară  pentru cel mai bun produs organic nou (2019) și Premiul Masters Food pentru cel mai bun produs organic (2020), este produsă din cele mai fine boabe de cacao din Peru, cultivate în microferme, iar aroma deosebită este oferită de păstăile de vanilie organice din  Madagascar și untul de cocos din Indonezia. Cu un conținut de zahăr mai redus cu 30% decât branduri similare, produsele sunt create și ambalate într-un mediu controlat, astfel că nu conțin urme de gluten, soia, nuci, lactate sau susan.

Cutiile cu două cuburi de ciocolată PLAYin CHOC, de câte 10 grame fiecare, învelite în folie compostabilă, sunt însoțite de o jucărie ecologică de colecționat și asamblat în formă de animale sălbatice, un card cu informații educative despre animalele din colecții, scris de Muzeul de Istorie Naturală din Londra și realizat din carton și hârtie 100% reciclate și reciclabile.

„Povestea ciocolatei PLAYin CHOC este una simplă, la fel ca și produsul, iar acest lucru ne-a convins că este perfectă pentru orice copil. Ideea de a combina o gustare dulce cu o jucărie, dar și cu o lecție despre mediu – transmisă nu doar prin conținutul pachetului, ci și prin povestea în sine a ciocolatei – este unică și credem că în scurt timp mesajul transmis prin intermediul acestui produs special va ajunge la tot mai mulți copii. Este exact tipul de experiență pe care Captain Cocoa dorește să o aducă celor mici”, a spus Aura Nicolae, fondator The Chocolate Makers și creatoarea brandului pentru copii Captain Cocoa. Compania are în portofoliu și brandul de ciocolată belgiană premium Chocolissimo.

Pachetele jucăușe PLAYin CHOC cât și Cutiile JUSTCHOC, potrivite și pentru adulți, dimensionate în tablete de 10 grame pot fi comandate pe CaptainCocoa.ro în pachete de 3, 6, 10, 18 bucăți sau chiar în baza unui abonament.

Leave a Reply