Lynk & Co va utiliza lubrifianții Castrol în Europa

Marca de mobilitate Lynk & Co, subsidiară a companiei chineze Geely Automobile Holdings, din care fac parte Geely Auto Group și Volvo Car Group, a încheiat un acord de cinci ani cu Castrol, care îi va furniza lubrifianți premium marca Castrol EDGE Professional.

Lynk & Co, care are sediul în Suedia, a fost creată în anul 2016 și pune accentul pe crearea de vehicule inovatoare destinate, în principal, publicului tânăr din state europene, precum Germania, Franța, Spania, Italia, Suedia, Belgia și Olanda.

Primul vehicul lansat de Lynk & Co, 01 SUV, este acționat de o gamă de motoare electrice hibride (HEV) și de motopropulsoare de tip Plug-in Hybrid (PHEV).

Lubrifiantul Castrol EDGE Professional V 0W-20 va fi folosit pentru lucrările de service și întreținere regulate ale vehiculelor Lynk & Co, ajutând la îmbunătățirea performanței motorului și sporindu-i eficiența și durabilitatea.

Produsul care urmează să fie utilizat este marca de ulei cea mai puternică și mai avansată pentru uleiurile de motor Castrol. El este prevăzut cu tehnologia Fluid TITANIUM care îi transformă fizic structura, devenind mai vâscos în punctele de presiune extremă, pentru a reduce frecarea între componentele metalice. Atunci când presiunea scade, uleiul revine la starea sa de curgere mai liberă.

Produsele Castrol EDGE Professional care urmează a fi utilizate de Lynk & Co au fost primii lubrifianți din lume certificați în neutralizarea emisiilor de carbon în conformitate cu standardul internațional PAS2060.

Castrol a lansat recent propria sa strategie de sustenabilitate, Castrol PATH360, care are scopul de a ajuta la asigurarea unui viitor mai sustenabil. În vederea reducerii emisiilor de carbon de-a lungul ciclului de viață, Castrol colaborează cu furnizorii săi pentru a achiziționa materii prime cu o amprentă de carbon redusă și pentru a reduce cantitatea de ambalaje și colaborează cu partenerii săi pentru a influența ce se întâmplă cu produsele după utilizarea de către clienți. 

Leave a Reply