Cum îndulcim zilele de noiembrie?

Noiembrie este luna aceea care pare mai scurtă pentru că o precede pe cea a cadourilor. Cu gândul la sărbători, brad de Crăciun și cadouri, parcă zilele, tot 30, par mai scurte și dispar mai repede din calendar. Dar dacă nu sunt memorabile, le putem face puțin mai dulci, mai plăcute. Cu Lino Lada.

 

În diminețile însorite de noiembrie, sau seara, când visăm la bucuriile ce vor veni în curând, ne putem dedulci cu Lino Lada, crema de ciocolată tartinabilă plină de nutrienți, de vitamine și minerale, de calciu și de antioxidanți, potrivită pentru clătite, cornuri și fursecuri, pe pâine prăjită sau direct cu lingura din borcan.

Compania producătoare Podravka, mereu atentă la preferințele consumatorilor, a creat o gamă care să satisfacă toate cerințele, făcând din borcanul de Lino Lada partenerul perfect al zilelor friguroase.

Lino Lada cu alune de pădure alese cu grijă, puse într-un raport exact cu cantitatea de cacao. Cu multă cremă întinsă pe feliile de pâine alături de un pahar cu lapte, este gata să devină un mic dejun ideal, care asigură plinul de energie din vitaminele și mineralele pe care le conține.

Lino Lada Lapte este un produs unic și distinct pe piață, iar popularitatea lui nu este o surpriză. Își datorează gustul și textura irezistibilă laptelui și celor mai fine alune. Calciul din lapte este de neînlocuit în corpul nostru, benefic pentru oase și dinți. Crema este recomandată să facă parte din meniurile sportivilor și copiilor prin abundența de energie pe care o oferă.

Lino Lada Duo oferă combinația perfectă dintre cacao, alune și lapte, numai bună de întins pe o clătită. O cremă tartinabilă creată din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, sursă excelentă de minerale și vitamine, cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu.

Lino Lada Cocos este o cremă albă din lapte, cu bucățele de nucă de cocos, o armonie de arome care ne duce cu gândul la locurile unde nu există iarna. Lipsa glutenului o recomandă și pentru persoanele care suferă de intoleranță la acesta.

Și cum se apropie Sărbătorile, Lino Lada Gold devine un cadou special. O cremă ce poate fi experimentată de toată lumea, cu multe alune de pădure coapte și mărunțite. Și pentru a fi convinși că faceți cadoul potrivit este bine să testați. Repetat. 

 

Leave a Reply